Diego ve Sow'dan açıklama: 'Aramızda hiçbir problem yok'

Fenerbahçeli futbolcular Diego Ribas ile Moussa Sow, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile oynadıkları mücadelede bir pozisyonun ardından yaşadıkları diyalogla ilgili, "Aramızda hiçbir problem yok" açıklamasını yaptı.

Yayınlanma: 15.09.2014 - 14:29
Abone Ol google-news

Kulüp televizyonu FBTV'ye konuşan iki futbolcudan Brezilyalı Diego, bu tip şeylerin futbolda her zaman olabildiğini belirterek, "Orada sadece istediklerimizi sahaya yansıtamamış olmamızın verdiği hayal kırıklığı, onun verdiği üzüntü ile öyle bir konuşma yaşadık. Bu sadece aramızda kaldı. Benim Moussa ile kesinlikle hiçbir problemim yok" ifadelerini kullandı.

Sow'un iyi bir arkadaşı olduğunu dile getiren Diego, "Bütün bir sezon boyunca benim ona ihtiyacım var. Çünkü aynı hedeflere sahibiz. Aynı hedefler için mücadele ediyoruz ve o yüzden bütün sezon boyunca bu hedeflere ulaşabilmek için birbirimize ihtiyaç duyacağız. Aramızda kesinlikle hiçbir problem yok" şeklinde görüş belirtti.

Sow ise takım halinde Trabzonspor mücadelesinde kazanmak istediklerini anımsatarak, şunları söyledi:

"Güçlü karakterlerden ve iyi oyunculardan oluşan bir takımız. Aslında bu, kazanma isteğimizin sahaya yansıması. O bahsettiğiniz pozisyonda da ben tamamen iyi bir pozisyon alıp, Diego'dan gelebilecek bir pası değerlendirme amacı içerisindeydim. Çünkü benim sahadaki duruşum her zaman bu şekildedir. Ben her zaman golü arayan, 'takıma nasıl faydalı olabilirim' diye düşünen bir insanım. Diego o anda şut atmayı seçti. Futbolda olabilir. Futbolcunun da her zaman tercihi önemlidir. Futbolcunun kendi tercihini yapma hakkı vardır. Fakat tamamen kazanma isteğinden dolayı bu pozisyondan sonra bana pas gelmedikten sonra bir konuşma yaşadık. Kesinlikle bahsedildiği gibi Diego ile aramızda bir problem yok."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler