Mustafa Kaplan: Toparlanacağız

Galatasaray'a deplasmanda 6-0 yenilen MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Mustafa Kaplan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 19.01.2019 - 21:35
Mustafa Kaplan: Toparlanacağız
Abone Ol google-news

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Ben öncelikle Galatasaray'ı tebrik ediyorum, kendi taraftarımızı üzdüğümüz için üzgünüm. Maça iyi hazırlandık ama hemen başta gelen gol gardımızı düşürdü. 28 dakikada yenen üç gol bize yakışmadı, camiamızdan özür diliyoruz."

"Biz bunun altından kalkacağız. Kısa süre içerisinde takımla olmamıza rağmen kafa olarak maça hazırlandık belki ama erken yenen gol, üretkenlik olmaması ve top kayıpları vardı. Altay'ın çıkardığı toplar olmasa fark daha da açılabilirdi."

"Bunu toparlamaya çalışacağız, böyle bir maç, altı gol yemek bize hiç yakışmadı. Belki hiç olmayacak bir skor. Biz yan toplara ve Galatasaray'ın beklerine önlem almamıza rağmen sakatlık nedeniyle iki bekimizi değiştirdik."

"Bu maçı telafi edeceğiz, büyük bir camiayız, bunun altından kalkabiliriz. Bizim öyle çok büyük sorunlarımız yok, bu dile gelmesin. Camia olarak kenetlenmemiz lazım. Camiamız, taraftarımız, büyük başkanımıza herkesin destek olması lazım. Bunu yapınca büyürüz."

"Geleceğimizde bana göre sıkıntı yok. Bu takım önümüzdeki hafta sakatlarımızın da katılmasıyla daha farklı olacak. Çok sakatımız vardı, oynatamadık. Sedat'ı zorunlu olarak kadroya aldık."

"Söylediğim gibi sorun yok, herkes kenetlensin, camia arkamızda dursun. Büyük Ankaragücü taraftarı arkamızda olsun. Altından kalkacağız. Sakatlarımızı da kadroya katarak galibiyetlere devam edeceğiz."

"El Kabir için daha önce de söyledim. İyi bir oyuncu, onu Türkiye'ye getiren benim. İki gündür konuşuyoruz, oynatmak istedik, ihtiyacımız var dedik, o da bir ara oynamak istedi ama sakatlığım var dedi."

"Doktorumuz bu sakatlığıyla oynatmamıza engel yok dedi. Kendisini çağırdık kadroda ol ikinci yarı faydalanalım dedik. Benim ağrım şiddetli, oynarsam artabilir dedi. Biz de doktor kararıyla Alanya maçına saklayıp riske girmeyelim dedik."

"3-4 sakatla sahaya çıkmak zorunda kaldık. Maçın akışında da bu belli oldu. Bunda da bir hayır varmış diyoruz. Üzgünüz, bu durumun ardından kalkacağız."

"Aldığımız duyuma göre haftaya büyük ihtimalle Ankara'da oynayacağız. Ya Osmanlı Stadı'nda ya da yeni statta oynayacağız. Taraftarlarımızın arkamızda olması da bizim için önemli olacak."

 

 
 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon