Fenerbahçe paramparça

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövasnş maçında Fenerbahçe, evinde seyircisiz oynadığı maçta Ümraniyespor'a 1-0 yenilerek kupaya veda etti.

Yayınlanma: 24.01.2019 - 22:26
Fenerbahçe paramparça
Abone Ol google-news

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövasnş maçında Fenerbahçe, evinde seyircisiz oynadığı maçta Ümraniyespor'a 1-0 yenilerek kupaya veda etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında daha etkili olan taraf Fenerbahçe olurken, her iki takımda skoru değiştirmeyi başaramadı ve devreye 0-0 eşitlikle girildi.
 
İkinci yarının 64. dakikasında Fenerbahçe, Martin Skrtel'in kırmızı kart görmesiyle ilk maçta olduğu gibi bu maçı da 10 kişi tamamladı. Kalan dakikalarda tur atlamak için gole ihtiyacı olan Fenerbahçe bütün riskleri aldı ancak golü de kalesinde gördü. Ümraniyespor 89. dakikada Leandrinho'nun golüyle 1-0 öne geçti ve tur için iyice rahatladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Ümraniyespor adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu.

Fenerbahçe 6 yıl aradan sonra Türkiye Kupası'nda bir alt lig takımına elendi. Fenerbahçe, 2013 yılında Fethiyespor'a elendiğinde takımın başında yine Ersun Yanal vardı.

Sarı-Lacivertlilerin deneyimli savunma oyuncusu Martin Skrtel, bu maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Evkur Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek.

STAT: Ülker
HAKEMLER: Serkan Tokat, Mehmet Cem Hanoğlu, Yusuf Bozdoğan
FENERBAHÇE: Volkan - Şener (Dk. 80 Soldado), Skrtel Nuestadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Benzia, Valbuena, Ayew (Dk. 69 Sadık), Slimani, Frey (Dk. 28 Dirar)
ÜMRANİYESPOR: Burak - Alaaddin, Merthan, Tarık, Yasir Subaşı, Recep Aydın (Dk. 80 Bahadır), Emircan Altıntaş, Atabey Çiçek (Dk. 66 Leandrinho), Serkan Göksu, Timur Temeltaş, Vasilogiannis (Dk. 61 Muhammed) 
GOL: Dk. 89 Leandrinho (Ümraniyespor) 
SARI KARTLAR: Atabey, Yasir, Timur (Ümraniyespor) 
KIRMIZI KART: Dk. 68 Skrtel (Fenerbahçe) 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler