Kupa kâbusu

Fenerbahçe’de kötü gidişat kupada da devam etti. Sarı-Lacivertliler Ümraniyespor'a elenerek taraftarını kahretti.

Yayınlanma: 26.01.2019 - 04:00
Kupa kâbusu
Abone Ol google-news

Süper Lig’de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Sarı-Lacivertliler, sözüm ona kupayı kazanarak taraftarını mutlu etmek istiyordu. Ama ne yazık ki bu gerçekleşmedi. Bardak iyiden iyiye taştı. Telafi diye birşey kalmadı. Bazı insanlar takım üzerinde “büyü”den falan söz eder oldu. Adamlar futbolcu değil. Ne büyüsü? Yeni transfer Moses gelmiş maçı izliyor. Kim bilir bu takımı gördükten sonra kafasından neler geçirmiştir. İmza atmasa “kaç git” diyeceğim. Çünkü bu takımın içinde o da kaybolup gidecek. Pazartesi akşamı Kadıköy’de Yeni Malatyaspor ile çok önemli bir maç var. Seyircili mücadelede (kupa maçı seyircisizdi) futbolcular için en zor gece diyebilirim. Sarı-Lacivertliler 2013 yılında kupada Fethiye’ye elendiklerinde yine takımın başında Ersun Yanal vardı. Yanal’ın bu 2. vakası oluyor.   

F.Bahçe için ilk değil

Türkiye Kupası tarihinde bundan önce Süper Lig’in alt kategorisinde yer alan takımlara 7 kez elenen Sarı-Lacivertliler, Ümraniyespor karşısında 8. kez bu şoku yaşadı. Fenerbahçe’nin elemeli turların dışında 2010-2011 sezonunda 2. lig temsilcisi Yeni Malatyaspor’a 2-1, 2012-2013 sezonunda 1461 Trabzon’a 3-2’lik yenilgileri de bulunuyor.

Taraftardan protesto

Ümraniyespor’a yenilerek kupaya veda eden Fenerbahçe’de taraftarlardan futbolculara büyük tepki geldi. Can Bartu Tesisleri önüne gelen bir grup, sloganlar atarak takımı protesto etti. Otobüs tesislere girerken protestolarına devam eden grup, “Siz bizi aleme rezil ettiniz”, “En büyük taraftar, futbolcular sahtekâr”, “Koskoca Fener’i ne hale getirdiniz”, “Bu taraftar bunları hak etmiyor”, “Comolli istifa” şeklinde sloganlar attı. Öte yandan Ümraniye maçında sakatlanan Frey’in sahalardan 1 ay uzak kalacağı belirtildi.

Moses’tan imza

F.Bahçe, Victor Moses’ın 1.5 yıllığına kiralık olarak kadroya katılması için Chelsea ile anlaşmaya vardı. Nijerya milli takım futbolcusu Victor Moses, sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzaladı.

 
 
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler