Galatasaray'dan balçıkta 3 puan

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, deplasmanda Göztepe'yi Sinan Gümüş'ün attığı golle 1-0 mağlup etti.

Yayınlanma: 26.01.2019 - 20:48
Galatasaray'dan balçıkta 3 puan
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, deplasmanda Göztepe'yi Sinan Gümüş'ün attığı golle 1-0 mağlup etti.

Sahayı su bastı
Göztepe-Galatasaray maçına su ile kaplı zemin damgasını vurdu. İzmir’de gün boyu etkili olan yağış, maç esnasında da kesilmedi. Bornova Stadı’nın zemininde yoğun su birikintileri oluştu. Yağışın sürmesi nedeniyle sahanın drenaj sistemi yetersiz kaldı. Dakikalar geçtikçe daha ağırlaşan sahada etkili olan çamur ile balçık futbolcuları sahada top kontrolünde ve pas vermekte oldukça zorladı. Ayrıca yağmur nedeniyle yedek kulübelerini su bastı. Görevliler suyu tahliye etmeye çalıştı.

Terim’in hasreti bitti
Galatasaray Teknik Direktör Fatih Terim, Göztepe maçıyla birlikte yeniden kulübeye döndü. 2 Kasım 2018 tarihinde oynanan Fenerbahçe derbisinden sonra ceza alan ve Süper Lig ile Türkiye Kupası’nda 10 maçta takımını yönetemeyen Terim, 85 gün sonra yedek kulübesine İzmir’de döndü. Terim’in cezalı olduğu maçlarda Galatasaray 5 galibiyet ve 4 beraberlikle sahadan ayrılmıştı.

Forma Selçuk’a
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, geçen hafta oynanan Ankaragücü maçının kadrosundan tek değişikliğe gitti. Sarı-kırmızılılarda sarı kart cezalısı Belhanda’nın yerine Selçuk İnan formayı kaptı. Galatasaray’ın Sparta Prag’tan transfer ettiği Semih Kaya ise maça yedek kulübesinde başladı. 21 kişilik maç kadrosu bulundurma hakkına sahip olan Galatasaray, 18 kişilik maç kadrosuyla sahaya çıktı. Galatasaray, İzmir’e üç önemli eksikle geldi. İstanbul temsilcisinde sarı kart cezalısı Belhanda ile Japonya Milli Takımı’nda bulunan Nagatomo ve sakatlığı devam eden Emre Akbaba, İzmir kafilesinde yer almadı. Takımda düşünülmeyen Eren Derdiyok ve Serdar Aziz de İzmir’e getirilmedi. 

STAT: Bornova
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Kemal Yılmaz, Asım Yusuf Öz, Cüneyt Çakır (VAR)
GÖZTEPE: Beto, Gassama, Reis, Titi, Agbenyenu, Poko, Borges (dk. 76 Deniz Kadah), Serdar (dk. 71 Yasin), Castro, Halil (dk. 83 Tayfur), Jerome
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Marcao, Linnes, Fernando, Selçuk (dk. 79 Donk), Ndiaye, Feghouli (dk. 90+4 Semih Kaya), Onyekuru, Sinan (dk. 89 Muğdat)
GOLLER: Dk. 72 Sinan Gümüş
SARI KARTLAR: Gassama, Poko, Deniz (Göztepe); Sinan, Marcao, Mariano (G.Saray)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler