Slaven Bilic cevabını verdi: "İstemiyorum!"

Slaven Bilic, Ahmer Nur Çebi ile yaptığı görüşmede "İki stat bizi zorlar. Olimpiyat’ta kalalım" diyerek iki stadı veto etti.

Yayınlanma: 22.09.2014 - 10:09
Abone Ol google-news


Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadı’na mı taşınıyor? Başkan Fikret Orman, önceki gün 360 TV’deki 'Kale Çizgisi' programında, "Fatih Terim Stadı’nı düşünüyoruz. Göksel Başkan ile görüştük. Çok olumlu yaklaştı. Derbi ve Avrupa maçların Olimpiyat Stadı’nda oynamak istiyoruz. Diğer maçları Fatih Terim Stadı’nda oynama hedefimiz var. Ama Slaven Bilic’in kararını bekliyoruz" diyerek Hırvat Hoca ile son bir görüşme yapacaklarını açıkladı.

İKİ STAT BEŞİKTAŞ’I ÇOK YORAR

Peki Slaven Bilic bu konuda ne düşünüyor? Hırvat Hoca, geçen sezon yaşanan sıkıntılar nedeniyle Fatih Terim Stadı’nda oynamak istemiyor. Beşiktaş, geçen sezon Olimpiyat Stadı ve Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda maçlarını oynadı. İki statta oynamak Siyah-Beyazlılar’ı yordu. Sakatlıkların birçok nedeninin de bu olduğu söylendi.

ORAYA ALIŞMAMIZ GEREKİYOR

Slaven Bilic, Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşmede, "İki statta oynamak bizi çok zorlar. Geçen sezon bu sorunu yaşadık. Olimpiyat Stadı kötü olmasına rağmen oraya alışmamız lazım. Psikolojik olarak kendimizi hazırlarsak bir sorun olmaz" diyerek Başakşehir’e soğuk yaklaştı. Çebi ile Bilic, Bursaspor maçı sonrası bir kez daha görüşecek ve son karar verilecek.(Sporx)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler