Rıdvan Dilmen: Mariano Galatasaray'ın en iyisi

Spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Göztepe - Galatasaray maçının ikinci yarısını değerlendirdi.

Yayınlanma: 26.01.2019 - 22:56
Rıdvan Dilmen: Mariano Galatasaray'ın en iyisi
Abone Ol google-news

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"Göztepe'nin kazandığı penaltı bence doğru"

Ben bugün Bülent Yıldırım'ı çok beğendim. Gol attı. Çünkü Galatasaray atağa çıkarken 2 kere avantaj sağladı oyuncuya.

Göztepe'nin kazandığı penaltı bence penaltı. VAR'a da uydu. Futbolu oynatmaya çalıştı. Yardımcılarda çok iyi yönetti. Bir kere tabelayı değiştirdi.

Ne teknik adamları ne oyuncuları çok eleştiremeyiz bu maçta. Berbat bir saha zemini vardı. Fırtına, yağmur devam edince ancak bu kadar olur. Zeminin azizliğine uğrağan Galatasaray olmasına rağmen 1-0 kazanmayı başardı. Bu zemin bilardo. 

Göztepe genelde ortalarla ve savunma arkasına atılan toplarla değil de karambolle etkili olmaya çalıştı bugün. Göztepe kendi evine Fenerbahçe'yi yendi böyle oynamadı, Beşiktaş'ı yendi böyle oynamadı.

"Sinan'ın ne kadar değerli oyuncu olduğunu gördük"

Sinan'ın da ne kadar değerli oyuncu olduğu da ortada. Bu demek değildirdir ki transfer yapmayacak, yapacak. Rakibi Başakşehir'in ciddi bir kadrosu var.

Marcao faydalı oyuncu. Mariano ise sahanın en iyi oyuncusuydu. Bence de Galatasaray'ın en iyisi oyuncusu. Zemin öyle bir zemin ki biz hangi oyuncuya ne diyebiliriz?

"Başakşehir'i zorlayacak takım bence Galatasaray olur"

Başakşehir'i zorlayacak takım Beşiktaş'ın dışında bence Galatasaray. Malatya ve Trabzon'da zorlayamaz. En yakın Galatasaray gibi görünüyor. Bir kere coşkulu oynuyorlar. Daha arzulu başladılar ikinci yarıya.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler