Şenol Güneş tartışması devam ediyor

Erzurumspo rkarşısındaki beraberlik ve zirve yarışında alınan ağır yara sonrasında Şenol Güneş’in de geleceği sorgulanmaya başlandı. Beşiktaş’ın, Fenerbahçe derbisine kadar oynayacağı 3 maç, bir bakıma hocanın da kaderini belirleyecek.

Yayınlanma: 28.01.2019 - 11:16
Şenol Güneş tartışması devam ediyor
Abone Ol google-news

Beşiktaş’taki ilk iki sezonunda Süper Lig’de şampiyonluğu kimseye bırakmayan teknik direktör Şenol Güneş’in de geleceği artık sorgulanmaya başlandı.

Son olarak ligde küme düşme mücadelesi veren Erzurumspor’la 1-1 berabere kalan Siyah-Beyazlılar’da yönetimin, 3 yıllık sözleşme teklif etmesine rağmen Güneş’e, Fenerbahçe derbisine kadar süre verdiği öğrenildi.

Yeniden şampiyonluk potasına girmek için ezeli rakibiyle sahasında oynayacağı derbiye kadar önünde 3 kritik karşılaşma olan Kartal’da hedef, bu periyotu kayıpsız geçerek, tüm maçlardan zaferle ayrılmak olacak.

Derbi Vodafone Park’ta

Bu doğrultuda tecrübeli hocanın, takımını en iyi şekilde bu mücadelelere hazırlaması umut ediliyor.

Sırasıyla Antalya (d), Bursaspor ve Yeni Malatya (d) karşılaşmalarından alınacak sonuçların durumuna göre, Güneş’in önümüzdeki sezon görevinin başında kalıp kalmayacağı da bir bakıma netleşmiş olacak. Bu maçların ardından ise Kartal, Vodafone Park’ta Kanarya’yı ağırlayacak. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler