Gümüşdağ'dan Beşiktaşlıları üzecek stat açıklaması

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, stadın zemininin 2 takımı birden kaldıracak durumda olmadığını söyledi.

Yayınlanma: 23.09.2014 - 17:38
Abone Ol google-news


Olimpiyat Stadı zeminin kötü olması ve ulaşım problemleri nedeniyle ev sahibi olduğu maçlarda büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş Kulübü, iç saha maçlarını başka bir statta oynamak için arayışlara başladı.

Bunun üzerine ilk akla gelen statlardan biri yeni yapılan Başkaşehir Fatih Terim Stadı oldu. Bu stat için Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşmeler yaptığını ve olumlu adımlar atıldığını da açıklamıştı.

YÜZ YÜZE GELİP KONUŞMADIK

Konu ile ilgili Haber1903'e konuşan Göksel Gümüşdağ; "Stat konusu için Fikret bey ile yüz yüze gelip herhangi bir görüşme yapmadık. Zaman zaman konuşmamız oldu ama herhangi bir açıklama yapmayı düşünmüyoruz" dedi.

ZEMİN ELVERİŞLİ DEĞİL

Stadın zeminine değinen Gümüşdağ; "Bizim stadımız da çok yeni. Dolayısıyla stadın zemini de çok elverişli değil. Teknik arkadaşlara bu konuyu danışacağız. Yardımcı olmamız gereken bir şey varsa tabii ki yardımcı oluruz ama henüz değerlendirme aşamasında. Yönetim Kurulumuz bu konuyu değerlendirecek. Fakat stadımız ve zemin çok yeni. İki takıma ev sahipliği yapabilecek durumda değil" ifadelerine yer verdi.(:Haber1903)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler