Fenerbahçe TV'den flaş "penaltı" kararı

Hakem hataları erken konuşulmaya başlandı. Gaziantepspor maçında Fenerbahçe lehine verilen penaltının konu yapılması FB TV'yi harekete geçirdi. Hakem hataları bir CD'de toplanacak, gerektiğinde ekrana getirilecek

Yayınlanma: 24.09.2014 - 09:43
Abone Ol google-news


F.Bahçe'nin G.Antep maçını penaltı golüyle kazanması, Gökhan Gönül'e verilen penaltının çok tartışılması FB TV'yi harekete geçirdi.

FB TV yetkilileri, sezonun başından sonuna kadar tüm takımların maç kasetlerini toplayacak, hakem hatalarını lehte veya aleyhte CD haline getirecek. Hazırlanan CD'nin konusu Gökhan Gönül'ün düşürülmesine çalınan penaltı.

Yayıncı kuruluştan alınan görüntülerin hepsi ayrı açılardan ekranlara getirilecek, Şenol Can'ın Gökhan Gönül'ün elinden çektiği vurgulanıyor. Hatta Şenol Can'ın Gökhan Gönül'e "penaltıydı, elinden çektim" açıklaması da dudak okuma yöntemi ile CD'de yer alacak. Hazırlanan CD "gerektiği anda" yayına konulacak. Böylece kamuoyunda "Fenerbahçe kollanıyor" şeklindeki algı da kırılmak isteniyor.


CD'de neler olacak?
Galatasaray maçında Eskişehir'in bir atağı ofsayt gerekçesiyle kesildi.

Oscar Cardozo oyuna girer girmez rakibine tekme salladı. Tekmeyi tutturamaması ceza görmesini engellemez.

Kaleci Onur Kıvrak'ın 70 metre depar atarak itirazı, taraftarı galeyana getirmesi ve sadece sarı kart ile yırtması.

Trabzonspor'a verilen penaltıda Başakşehirli oyuncu, kendini yere atan oyuncu için, "Ben dokunmadım" diye ellerini havaya kaldırdı. Arkadaşı da topu uzaklaştırmak isterken top eline çarptı. Hakem bu pozisyona penaltı verdi.Böyle penaltı olur mu?

Bursaspor-Beşiktaş maçında Gökhan Töre'nin ceza sahası içinde yere indirilmesine verilmeyen penaltı gibi görüntüler de dosyada yer bulacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler