Merih Demiral: Serie A'da oynamak bir hayal

Spor Toto Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor'dan italya Serie A takımı Sassuolo'ya transfer olan milli futbolcu Merih Demiral imza töreninde açıklamalarda bulundu. Merih, "İtalya Ligi çok zor bir lig." dedi.

Yayınlanma: 05.02.2019 - 21:24
Merih Demiral: Serie A'da oynamak bir hayal
Abone Ol google-news

Merih Demiral şu şekilde konuştu: "Öncelikle burada olduğum için çok mutluyum. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.  Hocama da çok teşekkür ediyorum. Beklentileri karşılayacağıma inanıyorum. İnşallah kulüp için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Serie A'da oynamak çok önemli her futbolcu için. Ben de bunu bilerek buraya geldim. Çok mutluyum geldiğim için buraya. Bunu tekrar üstüne basarak söylüyorum. Beklentileri karşılaşacağım ve bu ligde kulübümüz için elimden gelenin en iyisini yapacağım ve beklentileri boşa çıkarmayacağım inşallah. Dediğim gibi çok zor bir lig. Benim yaşımda bir oyuncu için çok büyük bir şans. İnşallah bu şansı çok iyi değerlendiririm. Hem kulüp için hem kendim için en iyisini yaparım."

"Serie A'da oynama hayalini gerçekleştirdim bunun için çok mutluyum"

"Ve bir an önce oynamak için sabırsızlanıyorum. Ben Portekiz'e 18 yaşında gittim. O yaşta çok önemli bir karardı benim için. Her o yaştaki çocuk o kararı alamazdı. Benim için iyi bir deneyim oldu. Orada geçirdiğim 1,5-2 senede çok şey öğrendim ve Avrupa futboluna daha fazla yaklaştım. Ve küçüklükten beri Avrupa'da oynamak, Serie A'da oynama hayalini gerçekleştirdim bunun için çok mutluyum. Benim ilk haftamda böyle büyük bir kulüple karşılaşmak benim için çok önemli. Forma şansı bulursam elimden geleni yapacağım. İlk geldiğim haftada böyle bir takımla oynamak. Puan veya puanlar alacağımıza inanıyorum. Çok güzel bir maç olacak inşallah bizim açımızdan. Şunu da belirtmek istiyorum: İtalyancayı da yakında öğreneceğim kimse merak etmesin."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler