Gizli zirve ortaya çıktı Terim katılamadı

Galatasaray'da dev zirve gerçekleştirildi. Zirveden seçim gündemi ile ilgili net bir karar çıkmadı.

Yayınlanma: 25.09.2014 - 13:00
Abone Ol google-news

Galatasaray'da Ünal Aysal'ın seçimde aday olmayacağını açıklamasının ardından camiada gözler bugün Etiler Papermoon'da yapılan muhteşem zirveye çevrilmişti.

Eski başkanlardan Faruk Süren, camianın kurtarıcısı olarak gösterilen Ali Dürüst, Fatih Altaylı, Abdurrahim Albayrak zirvede buluştu. Zirveye sarı-kırmızılı ekibin eski teknik direktörü Fatih Terim de katılacaktı. Ancak haber Cumhuriyet.com.tr tarafından gündeme getirilince Terim, milli takımlardaki görevi nedeniyle bu ortamda yer almak istemedi.

Fatih Erdoğdu'nun objektifinden kareler

Görüşmeden sonuç çıkmadı

Galatasaray camiasının gözlerini çevirdiği, saatler süren zirveden henüz bir sonuç çıkmış değil. Fatih Altaylı'nın Ünal Aysal'ın yeniden adaylığına 'kesinlikle' sıcak bakmadığı öğrenildi. Diğer isimlerin ise Aysal'ın yeniden aday olmasına sıcak baktığı belirtiliyor.

Abdürrahim Albayrak: 'Tüm detayları konuştuk'

Toplantıya katılan isimlerden Abdürrahim Albayrak, toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu. Albayrak şunları söyledi:  "G.Saray'ın ileride zor bir duruma düşmemesi için bir araya gelip, tüm detayları konuştuk. Bu akşam bir çok şey netleşir"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler