Gekas Fenerbahçe maçlarını boş geçmiyor

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'un Fenerbahçe'yi 2-0 yendiği maçta takımının 2 golünü de atan Gekas, Türkiye kariyerinde 39. golüne ulaştı.

Yayınlanma: 28.09.2014 - 21:26
Abone Ol google-news

Geçen sezon Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çeken Akhisar Belediyespor, 4. haftada ağırladığı Fenerbahçe'yi mağlup ederek puanını 10'a çıkardı. Geçen haftayı averajla lider geçen Ege temsilcisi Beşiktaş'ın 2 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Bu sezon deplasmanda Balıkesirspor ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 2-1'lik sonuçlarla mağlup eden Ege temsilcisi, Sivasspor'la kendi evinde 2-2 berabere kalmıştı.

Bu sezon oynadığı 4 maçta da 2'şer gol kaydeden Akhisar Belediyespor, bulduğu 8 gole karşın kalesinde 4 gol gördü. Ege temsilcisi, bu sezon ligde ilk kez Fenerbahçe karşısında kalesinde gol görmedi.

-Gekas yine "2" attı-

Bu sezon Sivasspor ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçlarında ikişer gol atan Gekas, Fenerbahçe'ye de 2 gol kaydetti.

Türkiye kariyerinde Spor Toto Süper Lig'deki 54. maçında 39. golüne ulaşan Yunan golcü, bu sezon 6. golüne imza attı.

Golcü oyuncu oyunun son bölümünde yerini Mehmet Akyüz'e bıraktı.

Gekas, geçen yıl Torku Konyaspor formasıyla 13, 2012-2013'te Akhisar Belediyespor'la 12 ve 2011-2012 sezonunda Samsunspor'da 8 gol atmıştı.

2011-2012 sezonunda Samsunspor forması giyen Yunan golcü 2 Şubat 2012'de takımının Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği müsabakada, 3 golü de kendisi atmıştı.

Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a karşı golü bulunan Gekas, şimdiye kadar sadece Galatasaray'a gol atamadı.

Ligde şimdiye kadar 16 takıma karşı golü bulunan Gekas, Fenerbahçe'ye karşı 5. golünü kaydetti. Yunan golcünün Sivasspor'a 4, Akhisar Belediyespor, Beşiktaş, Bursaspor, İstanbul Başakşehir, Kasımpaşa, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'a da üçer golü bulunuyor.




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler