Bruno Lage: "Başarılı olabilecek durumdayız"

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ile yarın karşılacak Benfica, maç öncesi Türk Telekom Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. Benfica teknik direktörü Lage, Galatasaray'a karşı iyi hazırlandıklarını ifade ederek, "Burada rakibimizi mağlup ederek istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum" dedi.

Yayınlanma: 13.02.2019 - 19:40
Bruno Lage:
Abone Ol google-news

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ile yarın karşılacak Benfica, maç öncesi Türk Telekom Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage zorlu mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Lage'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"İyi hazırlandık"

Galatasaray'a karşı istedikleri sonucu alacaklarının altını çizen Bruno Lage, "Maça hazırlanmak için 3-4 günümüz vardı, yeterli süre değil maçlara hazırlanmak için ama maça iyi hazırlandık. Burada rakibimizi mağlup ederek istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum. Aralık, Ocak, Şubat aylarında önümüzde yoğun dönemler ve uzun bir maraton var. 1,5 aylık bir galibiyet serimiz var. Yeterli konsantrasyon ve kazanma isteği olduğu sürece sorun olmaz"

İstanbul'a getirmediği oyuncularla ilgili açıklamarda bulunan Lage," Getirilmeyen oyuncularla ilgili birçok kriter var. Futbolcuların yaşları, performans durumları gibi kriterler göz önüne alındı. Oynayacak oyunculara sonuna kadar güveniyoruz. Birçok kriterin bir araya gelmesiyle seçim yapıyoruz, anlık bir karar alınmıyor" şeklinde konuştu.

"Deplasmanda başarılı olabilecek durumdayız"

Kendi sahalarında daha iyi hissettiklerini deplasmanda da başarılı olabileceklerini vurgulayan Lage, "Kendi sahamızda kendimizi daha iyi hissediyoruz ve belki daha iyi de oynuyoruz ancak deplasmanda da başarılı olabilecek bir durumdayız. Böyle sıcak atmosferlere alışığıyz, büyük oyuncularımız var. Galatasaray da büyük camia, tecrübeli bir teknik direktörü var" ifadelerini kullandı.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler