Bursaspor, 5 bölgede futbol okulu açıyor

Bursaspor'un, İstanbul, Yalova, Nazilli, Alanya ve İnegöl'de futbol okulu açacağı bildirildi.

Yayınlanma: 30.09.2014 - 16:58
Abone Ol google-news

Yeşil-beyazlı kulübün AR-GE grubu başkanı Kemal Güler, futbol okulu koordinatörü Hakan Cenkçiler ve AR-GE grubu futbol okulu projesi sorumlusu Fatih Çayla, Özlüce Tesisleri'nde, yeni açılacak futbol okullarıyla ilgili tanıtım toplantısı düzenledi.

Kemal Güler, Bursaspor'un futbol okulunun şubeleriyle birlikte kent içi ve kent dışında Bursaspor'u en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.

Kentlerde nüfusun sürekli artması, artan nüfus ile birlikte azalan boş araziler nedeniyle sokaklarda futbol oynamanın zorlaştığını vurgulayan Güler, "Velilerin artan güvenlik kaygıları gibi sebepler çocukların futbola yönelmesi noktasında futbol okullarını bir nevi zorunlu bir hale getirdi. Anadolu'nun son şampiyonu Bursaspor'un kent içi ve dışında temsil edilmesi adına futbol okulları projesi çok önemli. Ayrıca futbol okulları projesi altyapımıza maddi ve manevi ciddi katkılar sağlayacaktır. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler de 8 yıl önce kurulan futbol okulunun bugün çok önemli bir noktaya geldiğini bildirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler