Arsenal - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda yarın akşam oynanacak Arsenal - Galatasaray maçı hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Yayınlanma: 30.09.2014 - 17:56
Abone Ol google-news

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda 1 Ekim Çarşamba günü İngiltere'nin Arsenal takımına konuk olacak. Saat 21.45 başlayacak Arsenal - Galatasaray maçını D Smart platformu kanalı Smartspor canlı yayınlayacak.

Emirates Stadı'nda oynanacak maçı İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek. Gianluca Cariolati ve Alessandro Giallatini'nin yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alessandro Costanzo olacak.

D Grubu'ndaki ilk maçlarda Galatasaray, TT Arena'da Anderlecht ile 1-1 berabere kalmıştı. Arsenal ise deplasmanda Borussia Dortmund'a 2-0 mağlup olmuştu.

ARSENAL'DE SAKAT OYUNCULAR CAN SIKIYOR

Galatasaray karşılaşması öncesi Arsenal'da sakat oyuncuların çokluğu can sıkıyor.

Ligde oynanan Tottenham Hotspur maçında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen orta saha oyuncuları Aaron Ramsey ve Mikel Arteta Galatasaray maçında oynayamayacak. Aynı mücadelede sakatlanan Jack Wilshere'ın durumu maç saatinde belli olacak.

Arsenal'da uzun süreli sakatlıkları bulunan Mathieu Debuchy ve Yaya Sanogo da Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. Bu isimlerin yanı sıra durumları şüpheli olan Nacho Monreal ve Theo Walcott ile sakatlığını atlatan ancak maç eksiği bulunan Abou Diaby'nin sarı-kırmızılılar karşısında sahaya çıkması beklenmiyor.

Arsenal - Galatasaray maçı muhtemel 11'leri şöyle:

Arsenal: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Flamini, Wilshere, Cazorla, Chamberlain, Mesut, Welbeck

Galatasaray: Muslera, Veysel, Chedjou, Semih, Tarık, Melo, Dzemaili, Selçuk, Sneijder, Olcan, Burak


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler