Prandelli: 'Arsenal karşısında savaşacağız'

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ve Dzemaili, Şampiyonlar Ligi'ndeki Arsenal maçı öncesi basının karşısına çıktılar.

Yayınlanma: 30.09.2014 - 22:12
Abone Ol google-news

Zorlu mücadeleye ilişkin planlarını anlatan Prandelli, "Büyük bir takım gibi sahaya çıkıp savaşımızı vereceğiz. Bundan emin olabilirsiniz" dedi.

"ÇOK ZOR BİR MAÇ OLACAK"
Prandelli, "Antrenmanlarda geçen maçtan fiziksel sorun yaşayan oyuncuları anlamaya çalışacağız. Eğer varsa değişiklikler olabilir. Tabii Sivasspor maçı sonrasında da konuşmuştuk. 1 saat çok iyi oynadık. Boşlukları doldurduk. Yarın da zor bir maç olacak. Deneyimli bir rakibe karşı oynayacağız. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız ancak dengeli de oynamamız gerekiyor. Bizi zorlamaya çalışacaklardır" dedi.

"ÇOK ÖNEMLİ OYUNCULARI EKSİK"
Arsenal'in önemli eksiklerinin olduğunun altını çizen İtalyan teknik adam, "Ama kadrosu kaliteli oyuncularla dolu bir takım. Takım halinde oynamayı biliyorlar. Biz de büyük bir takım olarak her zaman yaptığımız gibi shaya çıkıp oyunumuzu oynamaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

"HER MAÇ YÜKSEK ORTALAMA"
Prandelli, "Yüksek kilometreleri her maçta yapmamız gerekiyor. Sivasspor karşısında koşu mesafesinde yakaladığımız 110 kilometre, Avrupai bir ortalama. Her maçta bu ortalamayı tutturmak istiyoruz" dedi.

"SAVAŞIMIZI VERECEĞİZ, EMİN OLUN"
"Dizilişle ilgili bir not vermeyeceğim" diyen tecrübeli çalıştırıcı, "Her zaman yaptığımız gibi koşan ve mücadele eden bir takım göreceksiniz. Büyük bir takım gibi sahaya çıkıp savaşımızı vereceğiz. Bundan emin olabilirsiniz. Belirli bir oyunu ortaya koyan bir takım seyredeceksiniz yarınki mücadelede. Kendi oyunumuzu oynayacağız" ifadelerini kullandı.

DZEMAILI: SAVUNMA YAPARAK...
Basın toplantısında konuşan Dzemaili, "Birlikte hareket eden bir Arsenal var karşımızda. Biz çok iyi oynayıp, iyi savunma yaparak, kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak maça çıkmalıyız. Çok eşit geçecek bir maç olacağına inanıyorum" dedi.

"TAKIMA ISINMAM GEREK"
"Henüz sadece 4 maç oynadım" diyen genç oyuncu, "Daha fazla oynayıp forma girmem gerek. İlk maçlar kötü değildi ama benim nasıl bir oyuncu olduğumu kimse görmedi. Yeni bir takıma geldim. Takım arkadaşlarıma ve takıma ısınmam gerek. Her şey benim için yeni. Galatasaray'da çok iyi işler yapmak istiyorum. Burada olmaktan memnunum. Her şey daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.

"UZAKTAN ŞUT ÇEKMEYİ SEVİYORUM"
İsviçreli yıldız, "Uzaktan şut çekmeyi seviyorum ama şu ana kadar pek olanak bulamadım. İtalya'da da ilk dönemlerde fazla şut şansı bulamadım ama takıma alıştıktan sonra arkadaşlarım da bana iyi pozisyonlar hazırladılar. Sonrasında şutlarım arttı" şeklinde konuştu.

"KENDİ KONSANTREME BAKARIM"
Kendisini Ünal Aysal'ın transfer ettiğini ve seçimde aday olmayacağı karşısında ne düşündüğü sorulan Dzemaili, "Ben bir oyuncuyum kendi oyunuma konsantre olurum. Futbolcu olduğum için görevimi yerine getiririm. Diğerleri de kendi görevleriyle ilgilenirler" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler