Özgörkey:"Oluşacak yeni yönetimde 4 isim çok önemli"

Galatasaray'ın eski yöneticisi ve yeni başkan adayı Cemal Özgörkey muhalefete çattı. “Yönetim için 4 isim çok önemli” diye ekledi ve detaylarını anlattı

Yayınlanma: 01.10.2014 - 09:43
Abone Ol google-news


Galatasaray'ın sürpriz başkan adayı Cemal Özgörkey önemli açıklamalarda bulundu.

Adnan Polat'ın başkanlığı döneminde fikir uyuşmazlığına düştüğü için istifa eden ve Aysal ile dostluğunu sürdüren Özgörkey, "Bu kadar kısa süre içinde fazla sayıda başkan adayının çıkması zor görünüyor. Her adayın 47 kişilik bir liste hazırlaması lazım. Üç aday katılsa toplam 150 kişi eder. Bu kadar kısa süre içinde bu isimler oluşturulamaz. Büyük bir koalisyonun yapılması gerekir. Ben bundan yanayım. Şu anda Galatasaray'ın altını oymaya çalışanları bir gün tarih yazacaktır. İsim vermek istemiyorum. Zamanı geldiğinde bunlar ortaya çıkacak. Oluşacak yeni yönetimde 4 isim çok önemli. Başkan, yardımcısı, 2. başkan, o da Florya'dan sorumlu olacak. Diğer 2. başkan ise maliyeden sorumlu olacak. Bu isimler çok önemli. Bu idareciler belirlendikten sonra etrafına koyulacak güçlü bir kadro sorunları çözecektir" şeklinde konuştu.

Öte yandan eski yöneticilerden Mehmet Helvacı da başkanlığa adaylığını koyduğunu açıkladı. Helvacı listesini oluşturduğunu söyledi.(Bugün)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler