İşte Vodafone Arena için açılış tarihi

Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ Genel Müdürü İhsan Coşkun siyah beyazlı taraftarların heyecanla bekledikleri müjdeyi verdi: “Başkan Orman isterse stat, Şubat 2015’ten sonra herhangi bir tarihte açılabilir.”

Yayınlanma: 01.10.2014 - 09:49
Abone Ol google-news


Beşiktaş’ın geçen sezondan beri en büyük sorunların biri olarak gösterilen ‘statsızlık’ problemi artık gideriliyor.

Türkiye’nin ilk akıllı stadı olarak lanse edilen Vodafone Arena’nın silüeti Dolmabahçe’de belirginleşti. Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ Genel Müdürü İhsan Coşkun taraftara müjdeli haberi şu sözlerle verdi: “Stadın kaba inşaatı ekim sonu, en geç Kasım 15’te bitecek. Açılışı ise başkanımız Fikret Orman’ın da söylediği gibi Şubat ayından sonra belirlenen bir tarihte yapılacaktır.”

Taraftara yakışır bir stad

Coşkun, stadın çatısına ise yine Kasım ayında başlayacaklarını belirtip “Çelik konstrüksiyonlar ve germeler yapılmaya başlanacak. Ocak sonunda ise kaplamalar çatının üstünde gerçekleştirilecek” ifadelerini kullandı. Beşiktaş taraftarına yakışan bir stat için uğraştıklarını dile getiren Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ Genel Müdürü, “Bizim bu tarihleri daha ileriye atmamızı gerektirecek bir durum beklemiyoruz” dedi.

Bayram gelmiş neyime!

Vodafone Arena’da işlerin istendiği gibi gittiğini belirten İhsan Coşkun, “Biz 24 saat prensibine göre çalışıyoruz. Bizi yavaşlatan iki bayram vardı. Birini atlattık. Geriye bir bayram kaldı. Bizim için en büyük sıkıntı bu bayramlar” diye konuştu.(Hürriyet)

 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon