Ersun Yanal: Turu geçmek istiyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve Martin Skrtel, Zenit maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 20.02.2019 - 19:25
Ersun Yanal: Turu geçmek istiyoruz
Abone Ol google-news

 

Skrtel'in söylediklerinden öne çıkanlar şu şekilde: 

"Zenit karşısında bizi nelerin beklediğini gayet iyi biliyoruz. Çok iyi hazırlandığımıza inanıyorum. Buraya geri dönmek çok güzel. 3.5 yıl burada oynadım ve aklımda sadece güzel anılar var."

"Fenerbahçe'deki geleceğimin şu an bir önemi yok. Yarın Zenit maçımız var ve tamamen bu maça konsantre olmuş durumdayız. Ondan sonra neler olacağını zaman gösterecek."

"Daha önce yeni statla ilgili şeyler duymuştum. Gördükten sonra olumlu anlamda şaşırdım. Ben buradayken eski statta oynuyorduk. Oranın şartları çok farklıydı. Sadece soğuk ve kar vardı orada. Şubat ayında burada kapalı şartlarda bu maçı oynayacak olmak güzel."

"Yarın yapmamız gereken şey basit; ilk maçın ilk yarısında yaptığımızın aynısını yapmamız gerekiyor. Bunu yapmak için çalışacağız."

Ersun Yanal ise, şu cümleleri sarf etti:

"Eşleşmenin birinci devresini 1-0 önde tamamladık. Bu avantajı korumak ve rakibin güçlü yönlerini engelleyip kendi güçlü yönlerimizi kabul ettirmek istiyoruz."

"Rakibimizin hücum planını iyi çalıştık. Bu ataklarına da hem hücum hem savunma anlamında karşılık vermek yarınki en önemli planımız. Turu geçmek istiyoruz."

"Kullandığımız oyuncuların hücum güçleri ortada. Oynadığımız maçlardaki beceri oranımıza bakarsak, ligdeki en kötü takımlardan birisiyiz. Topu kaleye gönderme konusuna kadar bir sorunumuz görünmüyor."

"Bu konuda bizden çok daha kötü takımların gol istatistikleri bizden daha iyi. Sorun topu içeri sokmak, bunun sayısını artırmak. Bizim de beklentimiz bu."

"Kervanı yolda düzmek çok zor, biz biraz da kervanı yolda düzdük. Forvet hattında tüm oyuncularımız hazır. Slimani'yi kullanma konusunda tereddütlerimiz var. Büyük ihtimalle kullanmayacağım."

"Zenit maçı da Beşiktaş maçı da çok önemli. Maç seçme lüksümüz yok."

"Fenerbahçe'nin durumunun konuşulması şu an gereksiz. Lige kötü başlandı evet, yeni bir yönetim ve yeni bir takım vardı ama şu anda bulunduğumuz yer daha önemli. 11 maçlık performansımızla da sadece bugünü konuşuyoruz ve bir an önce önümüze bakıp maçları kazanmalıyız."

"Zenit güçlü bir takım ama tek dezavantajı, liglerinin arada olması. Bizim onlara karşı koymamız daha önemli ve biz rakibimizin güçlü yönlerini biliyoruz. Hızlı oyun ve tempoda rakibimizden üstün olmaya çalışacağız."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler