Arsenalli yıldızdan çarpıcı sözler!

Sakatlığı nedeniyle Galatasaray karşısında forma giyemeyecek olan Arsenal kaptanı Mikel Arteta, sarı kırmızılı ekibe övgüler yağdırırken bu maçın önemine vurgu yaptı.

Yayınlanma: 01.10.2014 - 14:21
Abone Ol google-news

Hafta sonu oynanan Tottenham maçında sakatlanan ve en az iki hafta sahalardan uzak kalması beklenen Arteta, Galatasaray maçı öncesi Arsenal.com’a bir röportaj verdi.

"Hayati bir maç"
Galatasaray maçının kendileri için hayati olduğuna vurgu yapan kaptan, Deplasmanda ilk maçınızı kaybettiğinizde işler sizin için daha da zorlaşıyor. O yüzden bu akşamki maçtan 3 puanla ayrılmak çok önemli diye konuştu.

"Nasıl oynamaları gerektiğini biliyorlar"
Arteta, Galatasaray’ın Avrupa tecrübesinin kendileri için dezavantaj olduğunu söylerken,Üst düzey takımları mağlup ettiler. Böyle maçları nasıl oynamaları gerektiğini biliyorlar. Bunun bilincinde olmalıyız dedi.

"Burak beni etkilemişti"
Galatasaray’ın tehlikeli ayaklarından da bahseden İspanyol orta saha, Çok kaliteli ve deneyimli bir takıma sahipler. Türk takımları her zaman için coşkulu olmuştur, bu da bu akşam bizim işimizi daha da zorlaştıracak. Felipe Melo ve Wesley Sneijer gibi yıldızı oyunculara sahipler. Yine 2012-13 Şampiyonlar Ligi sezonundaki performansıyla beni etkileyen Burak Yılmaz var ifadelerini kullandı.

Prandelli'ye övgü!
Sezon başında Galatasaray’ın teknik direktörlüğüne Cesare Prandelli getirilmişti. Arteta, Prandelli yönetimindeki Galatasaray’ın sezona sağlam bir başlangıç yaptığına vurgu yaparken, Prandelli ofansif ve yaratıcı futbol oynatmayı seviyor. Taktik bilgisi üst düzeyde. Anderlecht’e karşı aldıkları beraberlik bizim için en iyisiydi. Ama o maçta bile geriden gelerek büyük karakter koydular dedi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler