Bilic: 'Ofansif karaktere bürüneceğiz'

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Tottenham'a konuk olacak Beşiktaş'ta Slaven Bilic, NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Uzun bir zaman sonra düzgün bir zeminde futbol oynayacaklarını dile getiren Hırvat teknik adam, İngiliz rakiplerine karşı daha ofansif bir görünümde sahaya çıkacaklarını söyledi.

Yayınlanma: 01.10.2014 - 21:25
Abone Ol google-news

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında Tottenham'a konuk olacak Beşiktaş'ta maç öncesi Slavan Bilic, Övünç Özdem'in sorularını yanıtladı.

Bilic, White Hart Lane Stadı'nın kendi adına farklı bir yeri olduğunu hatırlattı ve ekledi; "Burada birçok kez maça çıktım. Buranın kendi adıma çok özel bir yeri var o da şu ki; West Ham formasıyla İngiltere ligine ilk kez burada sahaya çıktım. Yarın bizim için çok büyük bir gün olacak. UEFA Avrupa Ligi'nin bir parçası olmak özel duygular hissettiriyor. 2 maçlar öncesi grupta tüm şanslar eşit durumda. Bizim kadar Tottenham da büyük bir kulüp. Bunun dışından uzun zamandan sonra ilk kez düzgün bir zeminde futbol oynayacağız. Yarınki maça dair beklentilerimiz gerçekten çok yüksek. Rakibimize karşı saygımız büyük ancak bizim de özgüvenimiz epey yüksek."

"TÜM TAKIM HAZIR DURUMDA"

Sakatlıklara ve oyuna dair açıklamalara bulunan Hırvat teknik adam şu ifadeleri dile getirdi; "Yarın için tüm takım olarak hazır durumdayız ancak kendini iyi hissetmeyen bazı oyuncularımız var. Yarınki maç rakiplerimize karşı oynadığımız son 2-3 karşılaşmadan farklı olacak. Çünkü rakiplerimiz geri yaslanarak bize alan bırakmamaya çalışıyorlar ancak Tottenham maçı daha açık bir futbola sahne olacak. Şansımızı yüzde 50 yüzde 50 olarak görebiliriz. Daha önce büyük maçlarda iyi çıkarabileceğimizi gösterdik. Yarınki seçeneklerimiz doğrultusunda daha ofansif daha organize bir takım kurgusu ortaya çıkartmaya çalışacağız. Eminim ki sahaya kim çıkarsa çıksın elinden gelenin en iyisini yapacak."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler