Fenerbahçe'ye 'gazeteci' cezası'

Fenerbahçe kulübü gazetecilere "bilet vererek" basın tribününe soktuğu gerekçesi ile 100 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Yayınlanma: 02.10.2014 - 19:23
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin ligin ilk karşılaşması olan Karabükspor maçında gazetecilere bilet vererek basın tribününe sokması nedeniyle PFDK tarafından verilen 100 bin TL ceza tahkim kurulu tarafından da onaylandı. Bu ceza belki de tarihe bir ilk olarak geçti.

Hürriyet gazetesinden Ahmet Ercanlar'ın haberine göre; Gazetecilerin basın tribününe girmesi için ücretsiz olarak verilen biletlerin E-Bilet sistemine aykırı olduğunu belirten PFDK sarı lacivertlilere ceza vermişti. Tahkim de bu cezayı onaylayarak bir ilkin yaşanmasına neden oldu.  

GAZİANTEPSPOR MAÇINA BİLET VERMEDİLER

Fenerbahçe Kulübü gazetecilerin stada girerken kullandıkları biletler nedeniyle PFDK’dan ceza alınca Gaziantepspor karşılaşmasında gazeteciler için bilet bastırılmamıştı. Bu cezadan dili yanan sarı lacivertlilerin önümüzdeki karşılaşmalarda da gazetecilerin tek kullanımlık kartlarla stada girişlerini sağlayacağı belirtiliyor.  Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da gazetecilere verilen biletler nedeniyle ceza almalarına Hürriyet’e verdiği röportajda tepki göstermişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler