Alper Potuk kolları sıvadı!

Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu Alper Potuk, kulüp dergisine verdiği röportajda bu sezon daha iyi oynamak için kolları sıvadığını söyledi.

Yayınlanma: 03.10.2014 - 11:45
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'ye 5 yıllığına transferi gerçekleşen Alper Potuk, geçen seneden oturmuş kadro ve İsmail Hoca'nın futbol bilgisi ve tecrübesiyle şimdiden 4. yıldız için kolları sıvamış durumda…

Fenerbahçe Dergisi, Alper Potuk'la takımı ve Fenerbahçe gündeme ilişkin durumları konuştu.

İşte Alper Potuk'un açıklamaları

"Bu sezon hem gol hem asist sayısını arttırarak, şampiyonluk yolunda takımıma en iyi şekilde katkı sağlamak istiyorum."

"İnşallah İsmail Hoca ile de şampiyonluğu yaşarız. Fenerbahçe tarihindeki önemli şampiyonluklardan birine adımızı yazdırırız."

"İmza günlerinde de nereye gidersek gidelim, yoğun bir kalabalık ile karşılaşıyoruz. Bu da Fenerbahçe taraftarının, Fenerbahçe Kulübü'nün büyüklüğünü gösteriyor. Neresi olursa olsun, her futbolcunun gittiği mağazada çok büyük yoğunluklar yaşanıyor."

"Başkanımız, ülkede çığır açarak Fenerbahçe'ye çağ atlatmış bir isim... 1 milyon üye projesini bize de daha önce toplantılarda anlattı. Takım için, taraftar için, camia için çok iyi bir proje diye düşünüyorum. Bizim neler yapabileceğimizi aktardı; takımın bütçesinin ne kadar genişleyebileceğinden bahsetti... Bunların hepsinden bilgimiz, haberimiz var. İnşallah istenilen seviyeye geliriz."

"İstanbul'a adapte olmakta hiç zorlanmadım. Takım arkadaşlarımdan bazıları komşularım zaten… Selçuk Ağabey, Bekir Ağabey komşularım. Antrenmanlarda diğer takım arkadaşlarımızla, dışarıda da onlarla zaman geçiriyorum."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler