Hasan Ali Kaldırım: "Kaleci hatası sandım"

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Beşiktaş’a şık bir gol atan Hasan Ali Kaldırım maçı televizyondan izledi, pozisyonu değerlendirdi.

Yayınlanma: 28.02.2019 - 07:15
Hasan Ali Kaldırım:
Abone Ol google-news

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde harika bir gole imza atan ve takımının kritik dönemde puan almasını sağlayan Hasan Ali Kaldırım, hafta içinde Zenit’le oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Savunma oyuncusunun derbide yer alması zor görünüyordu. Fakat o, ayağında ağrılar devam etmesine rağmen Ersun Yanal’a görev almak istediğini söyledi. Yanal, Hasan’ın ismini ilk 11’e yazdı. Beşiktaş, mücadelenin ilk yarısını 3-0 önde bitirmiş, sonra Fenerbahçe maçı 3-3 yapmıştı. Atılmış olan altı golden en güzeli tartışmasız Hasan Ali Kaldırım’a ait olandı. Gerçekten olağanüstü bir vuruş yaptı. Beşiktaş kalecisi Karius’un topa hamlesi vardı ancak çelemedi. Hasan Ali, maçtan sonra evinde o pozisyonu defalarca izlemiş. İşte Hasan Ali’nin yorumu: “İlk başta vurduğum açıdan sanki kalecinin hatası var gibi görmüştüm. Ancak televizyondan izlediğimde Karius’un yapabilecek hiçbir şeyi olmadığını anladım. Top çok güzel yere gitmiş. O vuruşta yapacağı bir şey yoktu. Kadıköy’deki maçta bir şutum direkten dönmüş, bir tanesini Karius çıkarmıştı.”

Stoperde kim var?
Derbide gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Sadık Çiftpınar, 24. haftadaki Çaykur Rizespor mücadelesinde forma giyemeyecek. Teknik direktör Ersun Yanal, Skrtel’in yanında kimi oynatacağını düşünüyor. Devre arasında Galatasaray’dan takıma katılan Serdar Aziz henüz fazla forma şansı bulamazken, Roman Neustadter’in performansı da fazlasıyla eleştiriliyordu. Serdar Aziz bir adım önde gözüküyor.

Ersu Şaşma’dan tarihi rekor
İstanbul’da yapılan salon deneme müsabakalarında Fenerbahçeli sporcu Ersu Şaşma tarihi bir performansa imza attı. Şaşma, sırıkla atlamada bir gün içinde U23 Türkiye rerokunu tam üç kez yeniledi. Ersu Şaşma 5.15’lik Türkiye U23 rekorunu aynı yarışma içinde önce 5.20’ye, sonra 5.30’a, üçüncü atlmasında da 5.40’a çıkarma başarısı gösterdi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler