Beşiktaş'ta milli gurur

Beşiktaş, 10 futbolcusunu A Milli Takım kadrolarına göndermeye hazırlanıyor.

Yayınlanma: 04.10.2014 - 14:43
Abone Ol google-news

Siyah beyazlı takım, 10 futbolcusunu A Milli Takım kadrolarına göndermeye hazırlanıyor.
 
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynanacak karşılaşmalar için Beşiktaş'tan 7 futbolcuyu aday kadroya dahil etti.

Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Ersan Gülüm, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan ve Mustafa Pektemek bu iki maçta görev verilmesi halinde ay yıldızlı formayı giyecekler. Siyah beyazlı takımın yabancı futbolcularından Demba Ba, Pedro Franco ve Tomas Sivok da önümüzdeki hafta gerçekleşecek karşılaşmalarda ülkeleri adına ter dökmeye hazırlanıyorlar.
 
FRANCO A MİLLİ TAKIMA İLK KEZ DAVET EDİLDİ

Kolombiya Milli Takımı Teknik Direktörü Jose Pekerman, El Salvador ve Kanada ile oynayacakları maçların kadrosuna Franco'yu dahil etti. Geçtiğimiz sezonun devre arasından bu yana Beşiktaş'ta düzenli olarak forma giyen Franco, ilk kez A Milli Takım heyecanını yaşayacak. Alt yaş kategorilerinde bir çok kez ülkesinin formasını giyen 23 yaşındaki futbolcu, siyah beyazlı takımda gösterdiği istikrarlı performansının karşılığını A Milli Takım’da yer bularak almış oldu.

DEMBA BA VE SIVOK DA ÜLKELERİ ADINA MÜCADELE EDECEKLER

Senegal Milli Takımı Patronu Alain Giress, Demba Ba'yı Tunus ile oynayacakları iki karşılaşmanın kadrosuna dahil etti. Beşiktaş'ın tecrübeli defans oyuncusu Tomas Sivok ise Çek Cumhuriyeti'nin Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Türkiye ve Kazakistan ile oynayacağı karşılaşmalarda ülkesinin formasını giymeye hazırlanıyor. Geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süredir milli takım formasını giyemeyen Sivok, görev verilmesi halide A Milli Takımımız karşısında Çek Cumhuriyeti  formasını yeniden giyecek. (ntvspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler