Kadıköy'de tribünler boş kaldı

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de 5. haftasında Torku Konyaspor'u ağırladığı mücadelede tribünler boş kaldı.

Yayınlanma: 04.10.2014 - 21:52
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor ile yaptıkları mücadelede, geçen haftanın kadrosundan 2 oyuncu değişikliğiyle takımını sahaya sürdü.

3 maçlık cezanın ardından geçen hafta da belinde yaşadığı sorun nedeniyle kadroda yer alamayan Volkan Demirel, 4 haftalık bölümden sonra Mert Günok'tan kaleyi devraldı.

Savunmada sürpriz bir değişiklik yapan teknik direktör Kartal, Alves' in yerine Kadlec'e şans verdi. Sakatlığı nedeniyle forma giyemediği ilk haftadan sonra, 2. 3. ve 4. haftalarda ilk 11'de yer alan Portekizli savunma oyuncusu, bu kez yerini Çek futbolcuya bıraktı. Kadlec ise ligde 3 hafta sonra forma giydi.

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan Egemen Korkmaz'ın yanı sıra yine sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ve Mehmet Topuz kadroda yer almadı.

- Volkan Demirel ligde 5 maç sonra forma giydi

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Torku Konyaspor mücadelesiyle Spor Toto Süper Lig'de 5 maç sonra forma giydi.

Ligde en son geçen sezonun 33. haftasındaki Kardemir Karabükspor maçında görev yapan tecrübeli file bekçisi, bu sezondaki 4 maçla beraber takımının 5 lig maçında kadroda yer almadı.

Sakatlığı nedeniyle ligde 3 maçtır kadrolarda yer almayan Meireles, yedekler arasında şans buldu.

- Tribünler boş kaldı

Maçta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın tribünleri boş kaldı.

Fenerbahçe Kulübü'nün passolig ile yaptığı anlaşmanın ardından kombine kartı bulunmayan taraftarların geçici kombine kartlarla stada girme imkanı bulunmasına rağmen tribünlerin büyük bölümü boş kaldı.

2014-2015 sezonu için kombine bileti bulunmayan sarı-lacivertli taraftarlar, statta e-bilet sistemi devreye girene kadar kimlik fotokopisi ibraz ederek geçici kombine kart satın alıp tribünlere girebiliyor.

Passolig kartı olan Torku Konyasporlu taraftarların girebildiği misafir seyirci tribününde 10 taraftar yer aldı.

- Notlar

- Saha ortasına serilen, Fenerbahçe Kulübü'nün "1 milyon üye" projesinin reklamı için hazırlanan dev pankart, karşılaşmanın başlamasına yarım saat kala kaldırıldı ve yerine Spor Toto Süper Lig'in logolu pankartı serildi.

- Fenerbahçeli futbolcular üzerinde, "1 milyon üye" projesinin logosu bulunan beyaz tişörtlerle ısındı.

- Kasımpaşa-Gaziantepspor maçında "Spor Toto Süper Lig" yazılı reklam panosunun rüzgardan devrilmesinin ardından bu karşılaşma öncesi seremonide takımların arkasında duran panonun iki yanına güvenlik görevlisi yerleştirildi.

- Fenerbahçeli futbolcular sahaya, "Dünyanın en büyük kulübü olalım diye hedef bir milyon üye" yazılı pankartla çıktı.

- Trabzonspor Kulübü'nün kurucu üyesi ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy'un vefatı nedeniyle karşılaşma öncesi saygı duruşu yapıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler