Balıkesir'de isyan: 'Beşiktaş'ın hakeme mi ihtiyacı var?'

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Beşiktaş yenilgisi sonrası NTV Spor'a sert açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 05.10.2014 - 21:25
Abone Ol google-news

Maçı değerlendirerek sözlerine başlayan İsmail Ertekin, "İlk yarı pozisyon bile vermedik. Yediğimiz gol dışında pozisyon bile vermedik. Ancak Deniz Çoban herhalde hayatının en kötü maçlarından birini yönetti. Böyle bir maçta kırmızı kart vermiyorsunuz. Golden önce bize faul yapılıyor, verilmiyor. Beşiktaş'ın hakeme mi ihtiyacı var? Beşiktaş'ı kutluyorum; ama maç Deniz Çoban'ın hayatındaki en kötü maçlarından biri herhalde" diye konuştu.

61'inci dakikada Sercan'ın gole giderken cezasahası hemen dışında Ersan Gülüm'üm müdahelesiyle yerde kalması ve Beşiktaşlı oyuncuya sarı kart vermesini de değerlendiren Ertekin, "Sercan'ın pozisyonu bariz kırmızıydı. Allah aşkına kim yakalayabilirdi Sercan'ı? Açık açık insan bazı kararları vermiyor" ifadelerini kullandı. 
 
Tek galibiyetlerinin olduğunun hatırlatılması üzerine de Balıkesirspor Teknik Direktörü, "Hakettiğimiz bir puanı en azından almamız gerekiyordu. Kaybettiğimiz için üzgünüz" dedi.

Sercan Yıldırım ise maç sonrası yaptığı açıklamada, "Belki de buradan alacağımız 1 puanla ligde kalacaktık. Hakem kararları sonuçları etkiliyor. Sinirimden ağladı. O pozisyonda beni kimse yakalayamazdı. O pozisyon kırmızı kart değilse lisansımı yırtarım" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler