Rıdvan Dilmen: G.Saray yarışın içinde tekrar olur

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan programda Erzurumspor-Galatasaray karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Dilmen, Galatasaray'ın en iyi oyuncusunun Selçuk İnan olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 03.03.2019 - 21:03
Rıdvan Dilmen: G.Saray yarışın içinde tekrar olur
Abone Ol google-news

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan programda Erzurumspor-Galatasaray karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Dilmen'in maç sonu açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Erzurum deplasmanı zor bir deplasman. Başakşehir birkaç saat önce Malatya deplasmanında kazandı ve Galatasaray 9 puan geriye düştü. Galatasaray bu psikolojiyle maça çıktı. Kazanmak zorundasınız. Hava şartları da malum"

"Selçuk İnan en iyi oyuncuydu"

"Selçuk İnan değişikliği böyle bir zemine alışmış orta saha oyuncusu için hem Luyindama, hem Marcao ve hem de hazır olmayan Emre Akbaba ile oynamak dezavantaj oldu. Selçuk İnan alıp oynuyordu bu sahada. Teknik kapasitesi yüksek oyuncular için bu zeminler avantajdır. Aslında sevmezler ama avantajdır. Diagne hazır değil. Fatih Terim burada oyuna müdahale etti ama Selçuk İnan bugün Galatasaray'ın en iyi oyuncusuydu. Ndiaye'nin çıkması lazımdı ama Fatih Terim bu hamleyi kazanmak için yaptı. Fatih Terim oyuncu değişiklikleriyle çift santrfora döndü ve 1-1'den sonra oyun bir anda Erzurumspor'a döndü. Galatasaray son 8 haftaya 5 veya 6 puan geride girerse tekrar şampiyonluk yarışının içinde olur"

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler