Ali Koç’tan transfer müjdesi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sarı-Lacivertli kulübün mart ayı dergisinin başyazısında birçok konuya değindi.

Yayınlanma: 08.03.2019 - 07:30
Ali Koç’tan transfer müjdesi
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sarı-Lacivertli kulübün mart ayı dergisinin başyazısında birçok konuya değindi. Basketbol ve voleybol şubelerinde aldıkları seri galibiyetlerle yazısına başlayan Ali Koç, futbol takımı için gelecek sezonun yapılanmasına ve transfer yapacaklarına da değindi. Koç, UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşması kapsamında 3 sezon toplamında 30 milyon Avro denk hesap açığını aşmamak adına başlatacakları destek kampanyasından da bahsetti.

Slimani milli takımda yok
Sezon başından bu yana hayal kırıklığı yaratan Islam Slimani, yeni bir krizin daha tam ortasına düştü. Tecrübeli forvetin Fenerbahçe’de Ersun Yanal’la sorunlar yaşadığı ve birbirleriyle anlaşamayacak duruma geldikleri öğrenildi. Yanal tarafından kadroda düşünülmeyen Slimani’nin artık forma şansının olmayacağı dile getirildi. Cezayir Milli Takımı yetkililerinin de bu durumdan haberdar olduğu vurgulandı. Buna göre, Afrika Uluslar Kupası için formda bir forvet hattı kuran Cezayir Teknik Direktörü Djamel Belmadi’nin de Slimani’yi artık düşünmediği bildirildi.

Dirar’ın durumu zor
Süper Lig’in 25. haftasında lig lideri Başakşehir deplasmanına gidecek olan Fenerbahçe’ye Faslı oyuncu Nabil Dirar’dan kötü haber geldi. Başarılı oyuncu, sakatlığının geçmemesi sebebiyle dünkü idmana da çıkmadı. Dirar, Başakşehir maçında oynayamayacak. Deneyimli futbolcu, sezon başı Ali Koç ve yönetimi tarafından kadro dışı bırakılmış ancak Ersun Yanal’ın takımın başına geçmesiyle affedilmişti. Kadro dışı kaldığı dönemde formunu koruyan Dirar, oynadığı maçlarda büyük katkı vermişti. 33 yaşındaki oyuncu iyi oynadığı Beşiktaş deplasmanındaki maçtan sonra takım antrenmanında sakatlanmış ve riske edilmemek amacıyla da geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor’la oynanan mücadelede kadroya alınmamıştı.

Ferdi’ye çağrı var
Fenerbahçe’nin gelecek vadeden oyuncularından 19 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu, Hollanda U21 kadrosuna çağrıldı. Genç 10 numara daha önce Hollanda alt yaş gruplarının neredeyse tümünde forma giymişti. Hollanda U21 takımı 24 Mart’ta Amerika Birleşik Devletleri ve 26 Mart’ta Mısır ile karşılaşacak.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler