Karanlık sakat futbolcular hakkında konuştu

Beşiktaş Futbol A Takım Doktoru Ertuğrul Karanlık, sakat olan futbolcuların sağlık durumlarıyla ilgili BJK TV’ye açıklamalar yaptı.

Yayınlanma: 10.10.2014 - 12:41
Abone Ol google-news

Karanlık şunları söyledi:

Jose Sosa'nın Son Durumu

Jose Sosa'nın sakatlığı ile ilgili konuşan Ertuğrul Karanlık, "Jose Sosa, haftalar önce üst adele sakatlığı yaşadı, tedavisini yaptık ve tekrar sahalara geri döndü. 1 hafta sonra toplam 3 maça çıktı. Balıkesirspor maçında rakip futbolcu Jose Sosa'ya dizinden vurdu ve futbolcumuz dizinden sakatlandı. Burada futbolcumuzu şanslı da sayabiliriz çünkü menisküsü yırtılabilir veya çapraz bağ da hasar görebilirdi. Jose Sosa'nın tedavisine başladık. Takıma dönme süresini aşağıya çekmek istiyoruz. Ne kadar erken olur bilemem. Ne kadar erken dönerse bizim için o kadar iyi olacak" dedi.

'Mustafa Pektemek için elimizden geleni yapıyoruz'

Mustafa Pektemek'in durumu hakkında açıklamalarda bulunan Ertuğrul Karanlık, "Daha önce açıkladığımız gibi Balıkesirspor maçında Mustafa Pektemek'in adelesinde ciddi bir yırtık meydana geldi. Tedavisine pazartesi sabahı başladık. Mustafa'nın kronik sakatlık gibi bir sorunu kesinlikle yok. Takımdan ne kadar ayrı kalacak bilemiyorum ama umarım en kısa zamanda takıma döner. En kısa sürede geri dönmesi için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

'Demba Ba sakat değil'

Demba Ba hakkında çıkan milli takımında sakatlandığı iddialarına da cevap veren Ertuğrul Karanlık, şu şekilde konuştu:

"Demba Ba ile dün ve bu sabah konuştum. Bizimle çıktığı maçta ayağı burkulmuştu. İki günlük tedavinin sonucunda bugün kendini riske etmek istemiyor. Demba Ba'da şu an herhangi bir sakatlık yok."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon