İmzalar kalplere atılmıyormuş!

Beşiktaş’ta özellikle yabancı futbolcular Karius, Medel, Vagner Love, kulübü FIFA’ya şikayet etti. Demek oluyor ki; imzaların öyle kalben atıldığı falan yok.

Yayınlanma: 14.03.2019 - 08:00
İmzalar kalplere atılmıyormuş!
Abone Ol google-news

Beşiktaş’ta futbolcuların imza törenleri, “Burası Beşiktaş burada imzalar kağıtlara değil kalplere atılır” pankartının yazılı olduğu yerde yapılır. Fakat son yıllarda özellikle yabancı futbolcular Karius, Medel, Vagner Love Beşiktaş’ı FIFA’ya şikayet etti. Talisca, Pepe, Tolgay Arslan ve Gökhan Töre mali konularda kulüple sorun yaşarken, yüksek maliyetinden dolayı Negroda elden çıkartıldı. Demek oluyor ki; imzaların öyle kalben atıldığı falan yok. Yabancı oynasın oynamasın parasını kuruşuna kadar çatır çatır alır. Kulüpte sıkıntı varmış, ödemeler ertelenecekmiş bunların hiçbiriyle uğraşmazlar. Hemen avukatları kanalıyla önce ihtarname çekerler ardından soluğu FIFA’da alırlar. Bizim topcular böyle bir şey yapsalar iplerini çeker, ağır sözler sarfeder kadro dışı bırakırız. Yaşanmadı mı yaşandı. Evet bugün Fenerbahçe’de, Galatasaray’da ve diğer kulüplerde olduğu gibi Beşiktaş’ta da para krizi var. Üstelik Beşiktaş’ın, bir Fenerbahçe bir Galatasaray kadar branşlarla ilgili öyle büyük yatırımlar yaptığı söylenemez. Peki o zaman bugüne kadar hem Avrupa’daki maçlardan hem satılan futbolculardan gelen paralar nerede? Bunun hesabı bugüne kadar divan toplantılarında hiç verilmedi. Paralar uçtu mu yoksa?

Japonya’da görüşme
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Kartal Yuvası Genel Müdürü Serdıl Gözelekli ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu ile Japonya’nın köklü basın kuruluşlarından olan Global Medya İş Ortağı Mainichi-Sponichi Grubu’nu ziyaret etti. Toplantıda iletişim çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Beşiktaş’ın 2019 yazında Japonya’da yapması planlanan kampı hakkında değerlendirmeler konuşuldu.

“Hukuk herkese lazım”
Beşiktaş’ın 15 Nisan 2017’de yapılan, Tevfik Yamantürk’ün göreve geldiği divan başkanlık seçimi, önceki gün İstanbul 7. Asliye Hukuk Mahkemesi kararıyla iptal edildi. Davayı açan ve kazanan eski başkan Yalçın Karadeniz dün yaptığım telefon görüşmesinde, “Şu an teferruatlı konuşmak istemiyorum. Hukuk herkese lazım. Ben bunu ispat ettim” demekle yetindi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler