Rıdvan Dilmen: Diğer hakemler de para kazansın

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Yüzde Yüz Futbol programında Beşiktaş-Göztepe maçını değerlendirdi ve maçın hakemi Serkan Tokat'la ilgili konuştu.

Yayınlanma: 16.03.2019 - 21:58
Rıdvan Dilmen: Diğer hakemler de para kazansın
Abone Ol google-news

Göztepe'yi son maçlara göre çok cesur ve diri buldum. Beşiktaş'ı ise Konyaspor maçında çok beğenmiştim. Ama bugün Göztepe karşısında donuk bir Beşiktaş gördük. Öye bir durum oldu ki Adriano sakatlanınca aşağı yukarı 1.5 -2 dakika açık oturum yaptı Şenol hoca ve Guti. Bir kararsızlık yaşandı. Caner sürpriz bir şekilde kadroda olmayınca kadroda solak oyuncu kalmadı.

Şenol hocanın tartışıldığı dönemde 2 maçta 6 puanı cebine koydu. Beşiktaş ilk yarı bittiğinde maçı kaybetmek üzereydi. Ben dedi böyle devam edersem maçı kaybederim düşündü.

Beşiktaş maçın ilk yarısını iyi oynamamasına rağmen ikinci yarı toparlandı ve haklı bir galibiyet aldı. Göztepe de diğer maçlara göre daha diri ve iyi oynuyor.

"MHK'ya seslenmek istiyorum. Serkan Tokat, geçen hafta Cuma'dan başlamış, Pazartesi gününe kadar görevli ya. Başka hakem mi yok? Öbür hakemlerin ne suçu var? Onlar da para kazansın."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler