Rıdvan Dilmen: Galatasaray, Erzurum maçında daha iyiydi

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Bursaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Yayınlanma: 17.03.2019 - 21:10
Rıdvan Dilmen: Galatasaray, Erzurum maçında daha iyiydi
Abone Ol google-news

Rıdvan Dilmen'in değerlendirmelerinden öne çıkanlar şöyle: 

"Nereden başlasam bilemiyorum. Beşiktaş - Fenerbahçe maçının benzerini gördüm. Galatasaray 2-0 yenik duruma mı düştü? Bursa mı 2-0 öne geçti? Bu ilk sorum."

"Galatasaray çok sıkıntılı bir atmosferde oynadı ve 2-0 geriye düştü. Bazen kritik goller vardır ve seni maçta tutar. Ndiaye'nin attığı gol Galatasaray'ı oyunda tuttu. İlk yarıda ne demiştim? Belhanda ile Feghouli, Bursaspor'da mı oynuyorlar Fatih hoca nasıl sabretti dedim. Ancak o golden sonra çıkmamaları gerekiyordu. Bursa müsade edecekti zaten." 

"Galatasaray 4-3-3 oynarken, zaman zaman Belhanda'yı öne attı. Ancak ilk yarıda o kadar çok pas hatası yaptı ki, öndeki oyuncuların varlığıyla yokluğu birdi. İlk yarıda bu görüntü varken Ndiaye'nin son dakikadaki golü Galatasaray'ı oyunda tuttu." 

"Başakşehir Galatasaray'ın arasında maç olmasa şampiyonluktan bahsedebiliriz. Ya da maç Başakşehir'in sahasında olsaydı, şampiyonluktan konuşabilirdik. Bu yüzden Galatasaray, Bursa'da kritik bir galibiyet aldı."

"Galatasaray'ın iyi oynamadığı maçta bu galibiyet çok anlamlı. Futbol olarak tatmin olmadım. Ama sonuç olarak önemli bir 3 puan aldı. Bence Erzurumspor maçından daha kötü oynadılar."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler