Kayserispor Tugay Kerimoğlu'nun peşinde

Kayserispor'da Mutlu Topçu'nun ardından boşalan Teknik Direktörlük koltuğu için Tugay Kerimoğlu'nun adı geçiyor.

Yayınlanma: 13.10.2014 - 15:36
Abone Ol google-news

PTT 1.Lig'in ilk 4 haftalık bölümünde istediği sonuçlara imza atamayan ve Mutlu Topçu ile yollarını ayıran Kayserispor’da teknik direktör arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Adanademirspor karşılaşmasına da teknik direktörden yoksun çıkan Kayserispor’da ibre eski Galatasaraylı yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu’na döndü.

KayseriNews'te yer alan habere göre; Başarılı antrenör Tugay Kerimoğlu ile bir araya gelen Kayserispor yönetimi, eski milli futbolcuyu takımın başına getirmek için çalışmalarına hız verdi. Kayserisporlu yöneticilerin özellikle, genç ve dinamik bir isimle yola devam etmek istediği için Tugay Kerimoğlu’nu tercih ettiği de öğrenildi.

Öte yandan Tugay Kerimoğlu’nun da Kayserispor’da teknik direktör olarak çalışmaya sıcak baktığı ve yakın çevresine, ‘‘ Kayserispor’da çalışmak isterim. Kayserispor gibi bir takımın yeri Ptt 1.lig değil.’’ dediği de öğrenildi.

HİKMET KARAMAN OLMADI

Kayserispor, Mutlu Topçu ile yollarını ayırdıktan sonra tecrübeli teknik direktör Hikmet Karaman ile anlaşmak için masaya oturmuş, fakat maddi konuda anlaşma sağlanamadığı için bu hoca transferi gerçekleşmemişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler