Galatasaray yönetiminden metro uyarısı

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden, Fenerbahçe ve Dortmund maçları öncesi metro uyarısı yapıldı.

Yayınlanma: 16.10.2014 - 15:34
Abone Ol google-news

Galatasaray Spor Kulübü'nden, ligde oynayacakları Fenerbahçe ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Dortmund maçlarına taraftarların ulaşımı hakkında bir açıklama yapıldı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Sanayi - Seyrantepe metro hattında yapımı devam etmekte olan yeni metro tüneli inşaatı nedeniyle Seyrantepe'ye metro seferleri yapılamamaktadır. 18 Ekim Cumartesi akşamı oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe ve 22 Ekim Çarşamba günü oynanacak olan Galatasaray - B. Dortmund maçlarında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’ya erişim için Sanayi metro istasyonundan kalkacak İETT otobüslerini ücretsiz olarak kullanabilirsiniz." denildi.

DORTMUND MAÇININ BİLETLERİ SATIŞTA!

Galatasaray Futbol Takımı'nın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda 22 Ekim Çarşamba günü Borussia Dortmund ile yapacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıkarıldı.
     
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, maç biletlerinin GS Bonus kart sahiplerine önelikli olarak satışa çıkarıldığı ve genel satışa ise yarın başlanacağı belirtildi.
     
Türk Telekom Arena gişeleri ve Passolig'in yanı sıra bazı GS Store mağazalarından temin edilebilecek biletler için belirlenen fiyatlar şöyle:

Kategori                    Fiyat (TL)  
Kategori 1                  800         
Kategori 2                  600         
Kategori 3                  500         
Kategori 4                  300         
Kategori 5                  200         
Kategori 6                  110         
Kategori 7 (Rakip tribün)   110




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler