8 maçta 24 puan neden olmasın?

Fenerbahçe’de takımın başına geçtikten sonra çıktığı 11 lig maçında 17 puan toplayan teknik direktör Ersun Yanal, kalan 8 haftada 24 puan hedefliyor.

Yayınlanma: 28.03.2019 - 08:00
8 maçta 24 puan neden olmasın?
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de takımın başına geçtikten sonra çıktığı 11 lig maçında 17 puan toplayan teknik direktör Ersun Yanal, kalan 8 haftada 24 puan hedefliyor. Bu performans için “Zor ama imkânsız değil” tanımlaması yapan Yanal, “Potansiyelimiz var. Kazanmak için gerekli her şeye sahibiz” dedi. Maç içinde etkili ve kaliteli oynadıkları bölümler olduğuna dikkat çeken Ersun Yanal, “Bu süreyi uzatmamız gerekiyor. Tempomuzu 90 dakikaya yaymamız halinde her şey çok kolay olacak. Savunmadaki bireysel hatalara, hücumdaki kısırlığa son vermek zorundayız. Çok basit dokunuşlar bizi çok iyi sonuçlara taşıyabilir” ifadelerini kullandı. Samandıra’yı sadece antrenman değil aynı zamanda bir terapi merkezi olarak değerlendiren Yanal, taktik çalışmalarının yanı sıra konsantrasyon konuşmalarına da büyük önem veriyor. Dayanıklılık ve kuvvet idmanlarıyla oyuncuların bireysel performansını artırmayı hedefleyen deneyimli teknik adam konuşmasını, “Sıkıntılı bir sezon yaşadığımız gerçeğini inkar edemeyiz. Ancak bizi eleştirenlere en güzel cevabı sahada verebiliriz. Herkes elini taşın altına koyacak ve güzel bir kapanış yapacağız” sözleriyle noktaladı.

Çizme’den teklif var
İngiliz devlerinin yakın takibinde olan Elif Elmas için ilk ciddi hamle İtalya’dan geldi. Çizme basını, Fiorentina’nın 19 yaşındaki Makedon için 15 milyon Avro’yu gözden çıkardığını yazdı. Ekonomik krizi aşabilmek için Elif’i satmayı düşünen Sarı-Lacivertliler bu teklife sıcak bakıyor ancak beklentinin 20 milyon Avro olduğu konuşuluyor.

Eskişehir’le hazırlık
Spor Toto Süper Lig’e verilen arada hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe bugün Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile hazırlık maçı yapacak. Teknik direktör Ersun Yanal'ın genç ve forma şansı az bulan oyunculara şans vermesi bekleniyor. Can Bartu Tesisleri’nde oynanacak müsabaka saat 18.00’de başlayacak. Maç kulübün YouTube hesabından canlı olarak yayımlanacak.

Naz yuvaya dönüyor
6 yıldır formasını giydiği Vakıfbank’ta voleybola hamileliği nedeniyle ara veren Naz Aydemir, önümüzdeki sezon yeniden Fenerbahçe forması giyecek. 28 yaşındaki milli oyuncu, VakıfBank’a 2012-13 sezonunda Fenerbahçe’den transfer olmuştu. Sarı-Siyahlı forma ile 2 Dünya Kulüpler Şampiyonası, 3 Avrupa Şampiyonlar Ligi, 4 Türkiye Ligi, 3 Türkiye Kupası ve 3 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Naz Aydemir, Fenerbahçe ile Dörtlü Final ve 2011-2012 sezonunda Fenerbahçe tarihinde ilk kez CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi zaferi yaşatan kadroda yer almıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler