İşte Zinedine Zidane'a ilk hediye: 100 milyon Euro

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, geçtiğimiz haftalarda göreve getirdiği Zinedine Zidane'a ilk transfer hediyesini vermeye hazırlanıyor. İddialara göre İspanyol devi, Chelsea'nin Belçikalı süperstarıyla sözleşme imzalayacak

Yayınlanma: 28.03.2019 - 11:11
İşte Zinedine Zidane'a ilk hediye: 100 milyon Euro
Abone Ol google-news

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, geçtiğimiz haftalarda yeniden göreve getirdiği Zinedine Zidane'a transferde ilk hediyesini vermeye hazırlanıyor.

İtalyan basını İspanyol devinin Chelsea'de forma giyen Belçikalı süperstar Eden Hazard ile her konuda anlaştığını ve transferin bitmeye çok yakın olduğunu yazdı.

Çizme'de yayım yapan Tutto Mercato Web adlı internet sitesi, Real yönetiminin 28 yaşındaki hücum oyuncusuyla yıllık 15 milyon euro'ya söz kestiğini yazdı.

Haberde İspanyol devinin Chelsea'ye ödeyeceği bonservis bedelinin ise 90 ile 100 milyon euro arasında olacağı ifade edildi.

Site, Borussia Dortmund'a kiralık olarak gönderdiği Christian Pulisic'i geri alacak olan ve transfer yasağı bulunan Premier Lig devinin Hazard'a veda etmeye hazırlandığını kaydetti.

Uzun süredir Real'de oynamak istediğini söyleyen Hazard'ın Chelsea'yle olan sözleşmesi 2020 yazında sona eriyor. 

FIFA tarafından transfer yasağına çarptırılan İngiliz kulübü, Hazard'ın sözleşme yenilememesi durumunda önümüzdeki yaz dünya yıldızını bedavaya gönderme riskiyle karşı karşıya bulunuyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler