İşte Alves gerçeği: Tamamen duygusal!

Galatasaray derbisinin 52. dakikasında rakibi Dzemaili'nin omzuna basarak kırmızı kart gören Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Bruno Alves'in, 'kovulduğu' haberleri camiada ses getirse de Cumhuriyet, konunun ayrıntılarına ulaştı.

Yayınlanma: 21.10.2014 - 15:33
Abone Ol google-news

Sezona savunma hattında Egemen, Bekir, Kadlec, Alves ve Serdar ile giren Sarı-Lacivertliler, Egemen'den yararlanamadı.

Bekir ve Kadlec'in de ceza sınırında olmaları nedeniyle uluslararası deneyimi yüksek olan Alves alternatifsiz kalmıştı. Ancak Alves'in disiplinsiz davranışları başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör İsmail Kartal'ı sinirlendirdi.

Bu gerginlik medya tarafından kovuldu olarak algılandı. Ancak Fenerbahçe yönetimi Alves'e 50 bin dolar ceza verip yeniden kazanma yolunu seçecek.

Çünkü deneyimli oyuncunun 1.5 yıllık daha kontratı var ve Fenerbahçe oynasa da oynamasa da Alves'e bu parayı ödemek zorunda.

Üstelik iyi oynadığı maçlarda da takımı ateşleme özelliği bulunan Alves'in devre arasında alternatifini yaratmak ise olanaksız gibi duruyor.

Ayrıca, bu yıl Diego dışında doğru dürüst transfer yapmayan Fenerbahçe'nin stoper için yüklü para vermek istememesi de Alves'in elini güçlendiriyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler