Levent Kırca: 'Beni Aziz Yıldırım Fenerbahçeli yaptı'

Fenerbahçe dergisine röportaj veren tiyatro sanatçısı Levent Kırca, "Aziz Yıldırım'dan sonra Fenerbahçeli oldum. Ne zamanki Başkanımız hapse girdi, onun düşünceleri bazı kimseleri rahatsız etmeye başladı, ben de ona destek olmak için hapishaneye gittim" dedi.

Yayınlanma: 31.10.2014 - 12:11
Abone Ol google-news

Tiyatro sanatçısı Levent Kırca, Fenerbahçe dergisine verdiği röportajda, sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'a övgüler yağdırdı. Kırca'nın röportajından satır başları şöyle:

"BAŞKANIMIZLA HEP BERABER YÜRÜDÜK"

- Aslında Aziz Yıldırım’dan sonra Fenerbahçeli oldum diyebilirim. Ne zamanki Başkanımız hapishaneye girdi, onun Atatürkçü ve Cumhuriyetçi düşünceleri bazı kimseleri rahatsız etmeye başladı, ben ona destek olmak için hapishaneye giderken yollarda hep Fenerbahçelilerle beraber yürüdüm, yürüdük...

"ANITKABİR YÜRÜYÜŞÜNE BEN DE GİTTİM"

- Her zaman omuz omuzaydık. Aynı zamanda Aziz Başkan’ın Anıtkabir’deki yürüyüşüne ben de gittim ve kendisiyle görüştüm. Aziz Bey; harika bir insan ve tam bir Atatürkçü kendisi. Bu da beni Fenerbahçeli yaptı.

"OMUZ OMUZA OLMALIYIZ"

- Fenerbahçe taraftarı her zaman takımına sahip çıkıyor ve adeta bir aşk ile bağlı. Fenerbahçe taraftarının kalbi ülkesi için de çarpıyor. Ben, Fenerbahçe’nin büyük taraftarından birlik ve beraberlik içinde bütün olumsuzluklara rağmen omuz omuza olmalarını istiyorum.

"1 MİLYON ÜYEYİ AŞACAĞIZ"

- Bir başka konu ise “Hedef 1 Milyon Üye” projesinin fazlasıyla destek göreceğine inanıyorum. O yüzden bu büyük kulübün sahip olduğu büyük taraftar fazlasıyla destek olacaktır. Ayrıca finansal anlamda bu proje önemli bir gelir getirecektir. Ben 1 milyon üyeyi de aşacağımızı düşünüyorum. Müthiş bir proje!
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler