Süper Lig'de istifa depremi

Süper lig'de oynadığı son 8 maçını kaybeden ve teknik direktör değişikliği yapan Sanica Boru Elazığspor'da Sportif Direktör Yasir Elmacı ve Genel Menejer Özgür Öztürk, görevlerinden istifa etti.

Yayınlanma: 27.11.2013 - 14:24
Abone Ol google-news

Ligde oynadığı maçlarda kötü sonuçların alınmasının ardından teknik direktör değişikliğine giderek takımın başına Okan Buruk'u getiren Sanica Boru Elazığspor'da kötü gidişatın devam etmesi üzerine sportif direktör Yasir Elmacı ve Genel Menajer Özgür Öztürk, görevlerinden istifa etti.
Öte yandan kulübün resmi internet sitesinde bordo-beyazlıların yurt dışı futbolcu izleme ekibinde yer alan Osman Güzel'in de görevden alındığı belirtildi.

Önümüzdeki hafta kendi sahasında konuk edeceği Bursaspor maçı hazırlıklarını moral bozukluğu içerisinde sürdüren SB Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Bursaspor maçının çok önemli olduğunu hatırlatarak, "Öncelikle hafta sonu oynadığımız Gaziantep maçı bizim açımızdan çok istediğimiz gibi geçmedi sonuç olarak. Özellikle ilk yarı oynadığımız iyi bir oyun vardı. Onun karşılığını öne geçerek bulabilirdik, ilk yarı 1-1 bitti. İkinci yarı yediğimiz golden sonra yine bir düşüşümüz oldu. Kırılgan bir yapısı var takımımızın. Uzun süredir gelen mağlubiyetle takımın gol yediğinde de zaman zaman bunu ortaya çıkartıyor. Özelikle ikinci yarı yenilen gollerden sonra daha sonra maça ortak olamadık. Bunun üzgünlüğü var ama dediğim gibi ilk devre oynadığımız oyunun süresini uzatabilirsek ve bunu 90 dakikaya yayarsak takımızın iyi yolda olduğunu görüyoruz ama şu var; Zaten kısıtlı bir kadromuz var. 6 tane eksik oyuncumuzla Antep'e gittik. Şimdi onların dönüşü yavaş yavaş başladı. Bu oyuncuların dönüşleriyle de takımımız daha iyi bir duruma gelecek. İlk yarının sonuna kadar da toplayacağımız puanlarla en iyisini yapmak istiyoruz" dedi.

Takımdaki sakat ve cezalılar hakkında bilgiler veren Buruk, "Oyuncularımızın iyi niyetinden şüphemiz yok. Eksiklerimiz vardı onlarla birlikte inşallah daha iyi günler bizleri bekliyor. Özellikle ilk yarının sonuna kadar puan toplamamız gerekiyor. İlk yarının sonunda devre arasına iyi bir şekilde girip ondan sonra da inşallah yapacağımız takviyelerle Elazığspor'u daha üstlere taşımak istiyoruz. Yani şimdi İbrahim Kaş ile Vitolo'nun cezaları bitti. Bakalım nasıl olacak? Yani diğer oyuncuların sakatlıkları devam ediyor. Hayırlısı diyelim bakalım. Şu an 4 eksiğimiz var. 3 tane sakatımız 1 de cezalımız var. Onlar döndükten sonra tabi ki daha iyi bir takım olacağız" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler