İlyasova'ya göre play-off zor

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) Doğu Konferansı takımlarından Milwaukee Bucks'ta forma giyen Ersan İlyasova, bu sezon play-off'lara kalmak istediklerini ancak bunun kolay olmayacağını söyledi.

Yayınlanma: 02.11.2014 - 12:04
Abone Ol google-news

Milli basketbolcu Ersan İlyasova, takımı Milwaukee Bucks'ın Washington Wizards'a 108-97 yenildiği karşılaşmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, arka arkaya maç oynadıkları için takımda biraz yorgunluk olduğunu belirterek, mağlubiyeti, yaptıkları 27 top kaybına bağladı.

İlyasovai, 2013-2014 sezonunun kendileri için kötü geçtiğini ama bunu unutup ileriye bakmak istediklerini ifade ederek, "Sezona yeni bir antrenörle başladık. Jason Kidd, 1,5 yıl önce aktif kariyerini noktalamış bir basketbolcu olarak hem saha hem de saha dışında bize yardımcı oluyor. Çok genç bir takımız, 19 yaşında üç oyuncumuz var. Bu sezon hedefimiz play-off ama bu kolay olmayacak. Uzun ve zorlu bir sezon bizi bekliyor. Herkes yüzde yüz performans ortaya koymak zorunda" dedi.

Sezon ilerledikçe daha iyi takım oyunu oynamak istediklerini dile getiren İlyasova, gerek antrenör gerekse oyuncularıyla nispeten yeni bir takım olduklarını ve herkesin birbirini tanıma sürecinden geçtiğini kaydetti.

Milli basketbolcu, "bu sezonki kişisel hedefinin ne olduğu" sorusuna ise "Şimdilik oyuna konsantre olup mümkün olduğu kadar çok sahada kalmaya ve yüzde yüz performans ortaya koymaya çalışıyorum" yanıtını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler