Fenerbahçe zirveye çıktı

Derbi maçta Beşiktaş'ı 2-0 yenen sarı-lacivertliler, bu sezon ilk kez liderliğe yükseldi. Ligin 4. haftasında 6. sıraya kadar gerileyen Fenerbahçe, 4 hafta sonra liderlik koltuğuna oturdu.

Yayınlanma: 02.11.2014 - 22:02
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'de derbi maçta Beşiktaş'ı 2-0 yenen Fenerbahçe, 2014-2015 sezonunda ilk kez liderliğe yükseldi.


Geçen sezon şampiyonluğa ulaşan sarı-lacivertliler, bu sezonun 8. haftasında averajla liderlik koltuğuna oturdu.

Fenerbahçe, ligin 7. haftasını lider Beşiktaş, ikinci sıradaki Mersin İdmanyurdu ve üçüncü sıradaki Akhisar Belediyespor'un ardından dördüncü sırada geçti. Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden sarı-lacivertliler, Mersin İdmanyurdu ve Akhisar Belediyespor'un da puan kaybetmesiyle 8. hafta sonunda Galatasaray'ın önünde averajla liderliğe yükseldi.

6. SIRADAN LİDERLİĞE

Ligde ilk haftayı Kardemir Karabükspor galibiyetinin ardından averajla 2. sırada geçen sarı-lacivertliler, ikinci hafta Trabzonspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalınca averajla 4. sıraya geriledi.

Üçüncü haftada Gaziantepspor'u yenen ve averajla ikinci sıraya yükselen Fenerbahçe, 4. haftada deplasmanda Akhisar Belediyespor karşısında aldığı 2-0'lık yenilgiyle 6. sıraya kadar düştü.

Ligin 5. haftasında sahasında Torku Konyaspor galibiyeti sonrası 4. sıraya çıkan sarı-lacivertliler, 6. haftada derbide Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu ve haftayı 5. sırada tamamladı.

Geçen hafta sahasında Gençlerbirliği'ni yenerek 4. sıraya çıkan "Sarı Kanaryalar", önündeki rakiplerinin puan kaybettiği 8. haftada Beşiktaş karşısında 3 puan aldı ve bu sezon ilk kez liderlik koltuğuna oturdu. (Ntvspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler