Bayburt'ta Fenerbahçe sevinci

Ziraat Türkiye Kupası'nda tarihinde ilk kez gruplara kalma başarısı gösteren Bayburt Grup Özel İdarespor, E Grubu'ndaki rakiplerinden birinin Fenerbahçe olmasından memnun.

Yayınlanma: 07.11.2014 - 16:03
Abone Ol google-news

Takımın asbaşkan Hakan Kobal, yaptığı açıklamada, gruplara kalmalarının ardından kupada kura çekimini sabırsızlıkla beklediklerini anlattı.

Kurada 4 büyüklerden birinin çıkmasını istediklerini dile getiren Kobal, "Takımımız dört büyüklerden birini bekliyordu. Fenerbahçe'de dört büyüklerden en büyüğü olduğu için Fenerbahçe'yi şehrimizde ağırlamaktan gurur duyacağız" diye konuştu.

Kobal, Türkiye'nin en iyi seyircisine sahip olduklarını belirterek, "Fenerbahçe'yi ağırlamaktan şeref duyacağız. Bayburt, Tükiye'nin en küçük ili ama kentimizin ne kadar misafirperver olduğunu herkes görecek. Takımımızla gurur duyuyoruz. İnşallah 3. ligde de hak ettiğimiz yere geleceğiz. Gruptan bir üst tura çıkmak için elimizden geleni yapacağız" ifadesini kullandı.

- Vatandaşlar da kuradan memnun

Bayburt'lu esnaflardan Miraç Mesutoğlu da takımlarının gruplara kalmalarından dolayı büyük gurur duyduklarını dile getirerek, "Bizim için şimdi büyük başarı o gruptan çıkmamız olacak. Kağıt üzerinde şansımız az olabilir ama kupa süprizlerle dolu. Fenerbahçe'yi umarım şaşırtırız" dedi.

Turan Çalışkan da şehrin özellikle Fenerbahçe maçı ile gündeme gelecek olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, Fenerbahçe taraftarı olarak yıllardır hayalini kurduğu takımı Bayburt'ta izlemenin keyfini yaşayacaklarını söyledi.

Bayburt Grup Özel İdarespor'un E Grubu'ndaki rakipleri Fenerbahçe, Kayserispor ve Altınordu olarak belirlenmişti. Grup'ta ilk maçını 3 Aralık'ta deplasmanda Altınordu ile karşılacak olan ekip, ikinci maçta ise 17 Aralık tarihinde Fenerbahçe'yi evinde ağırlayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler