Akhisarspor başkanlığı için konuşulan o isim

Spor Toto Süper Lig'de küme düşmesi kesinleşen Akhisarspor'da başkan adaylığı için kulislerde birçok isim geçerken başkanlık yarışında Akhisar Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis üyesi olarak görevini yürüten Ekrem Kayserili'nin ismi en güçlü aday olarak ön plana çıkıyor.

Yayınlanma: 26.05.2019 - 17:38
Akhisarspor başkanlığı için konuşulan o isim
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'de düşmesi kesinleşen Akhisarspor'un 10 yıldır başkanlığı yürüten Hüseyin Eryüksel'in istifasını sunacağı haberi spor camiası içerisinde konuşulmaya başlamasının ardından başkanlık koltuğuna kimin geçeceği merak konusu oldu.

Akhisarspor'da başkan adaylığı için kulislerde birçok isim geçerken başkanlık yarışında Akhisar Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis üyesi olarak görevini yürüten Ekrem Kayserili'nin ismi en güçlü aday olarak ön plana çıkıyor.

Bütçesinin büyük kısmı Akhisar Belediyesi tarafından finanse edilen Akhisarspor'un, önümüzdeki günlerde yapılacak kongresinde, Eryüksel ve yönetiminin takıma zarar vermemek için aday çıkarmayacağı ve Ekrem Kayserili'nin tek liste ile Akhisarspor'un yeni başkanı olacağı konuşuluyor. Akhisarspor yönetiminin bu gelişmeler karşısında sessiz kalması, bilgilerin doğru olduğunu kanıtlıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler