Kuyt: Savaşacağız!

Fenerbahçeli futbolcu Dirk Kuyt, Spor Toto Süper Lig'de yarın Beşiktaş ile yapacakları derbide kazanmak için mücadelenin son dakikasına kadar "savaşacaklarını" ifade etti.

Yayınlanma: 29.11.2013 - 12:23
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Kulübü tarafından, karşılaşma için hazırlanan maç günlüğü dergisinde, sarı-lacivertli oyunculardan Dirk Kuyt, Gökhan Gönül ve Alper Potuk'un derbiyle ilgili değerlendirmeleri yer aldı.

Kadıköy'deki Galatasaray galibiyetinin ardından Beşiktaş karşısında da kazanmak istediklerini vurgulayan Kuyt, şu ifadeleri kullandı:

"Tüm hafta boyunca bu önemli derbiye oldukça iyi hazırlandık. Hocamız bize neler yapmamız gerektiğini anlattı. Biz futbolcular olarak maçın başlama düdüğünden son düdük çalana kadar camiamızı ve taraftarımızı mutlu etmek için savaşacağız. Tek hedefimizin galibiyet olduğu bu derbiden iyi oyun ve iyi skorla ayrılarak rakiplerimizle aramızdaki farkı daha da açmak istiyoruz. Galatasaray maçında olduğu gibi Beşiktaş maçında da muhteşem bir atmosfer ve ambiyansın olacağı kuşkusuz. Taraftarlarımız da bizlere güvenerek her zaman olduğu gibi bizlerin yanında olmaya devam etsinler. Biz onlarla çok daha güçlüyüz."

Gökhan Gönül: "Puan farkını açmak istiyoruz"

Sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını ancak daha sonra aldıkları galibiyetlerle kalitelerini ortaya koyduklarını anlatan Gökhan Gönül ise yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarın adeta tek yumruk olduğunu ve böylece daha da güçlendiklerini kaydetti.

Sarı-lacivertli futbolcunun görüşleri şöyle:

"Beşiktaş maçına oldukça iyi hazırlandık, inşallah bu maçtan da galibiyetle ayrılacağız. Hiçbir takımı küçümsemediğimiz bu yarışta önemli rakiplerimizden biri olan Beşiktaş karşılaşmasından galibiyetle ayrılıp uzun bir maraton olan lig yarışında puan farkını açmak istiyoruz. Taraftarımızın desteği her zaman olduğu gibi çok önemli. Futbol onlarsız, onlar da futbolsuz olmuyor. Büyük Fenerbahçe taraftarı, iyi günde olduğu gibi kötü günlerde de her zaman yanımızda oldu. Aynı şekilde devam ederek sezon sonunda özlenen tabloya el ele ulaşacağız."

Alper Potuk'un görüşleri

Takım olarak çok iyi durumda bulunduklarını aktaran Alper Potuk ise zirve yarışında seri galibiyetlerle puan farkını açtıklarını hatırlatarak, şu ifadeleri kullandı:

"Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak bu derbi mücadelesinden de galibiyetle ayrılarak büyük bir avantaj sağlamış olacağız. Taraftarımızın da muhteşem desteğiyle bu derbi mücadelesinden 3 puanla ayrılıp şampiyonluk hedefimize emin adımlarla yürümeye devam etmek istiyoruz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler