Conte geldi gözler Victor Moses’ta

İtalya’da beklenen imza atıldı. Antonio Conte, Inter’in başına geçti. Bu gelişme sonrası gözler Victor Moses’a çevrildi.

Yayınlanma: 02.06.2019 - 05:00
Conte geldi gözler Victor Moses’ta
Abone Ol google-news

İtalya’da beklenen imza atıldı. Antonio Conte, Inter’in başına geçti. Bu gelişme sonrası gözler Victor Moses’a çevrildi. Nijeryalı’nın F.Bahçe ile 1 yıl daha kiralık sözleşmesi bulunuyor. Ancak Conte’nin çok istediği Moses için İtalyan ekibi 12 milyon Avro’luk bonservis bedelini gözden çıkarttı. Chelsea’nin kiralık sözleşmesini fesh etme hakkı olduğu iddia edilirken, gözler Moses’ın vereceği karara çevrildi.

UEFA’dan haber bekleniyor
Yeni sezon öncesinde ekonomik durumu toparlamak için seferber olan Fenerbahçe Kulübü, aynı zamanda UEFA’dan gelebilecek olası cezaya karşı tüm hazırlıklarını sürdürüyor. Başkan Ali Koç’un daha önce yaptığı “31 Mayıs’a kadar 60-65 milyon Avro gelir yaratamadığımız takdirde Avrupa’ya gitme sıkıntısıyla karşı karşıyayız” sözleri doğrultusunda tüm gözler UEFA’nın vereceği karara odaklandı. Sarı-Lacivertli yönetim, kulübün ekonomik durumu ve son gelişmeler hakkında hazırladığı geniş kapsamlı raporu UEFA’ya geçtiğimiz günlerde sunmuştu. UEFA ile yapılacak toplantıda sarı lacivertliler olası bir para cezası ve transfer kısıtlaması ihtimalini de ortadan kaldırmak için uğraşacak.

Şener de yuvadan koptu
Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı ile anlaşmaya vardı. 29 yaşındaki sağ bek ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Özbayraklı geçen sezon Fenerbahçe’de 17 maçta forma giymişti. Futbolcu Sarı-Lacivertlilere 2015 yazında Fernandao, Volkan Şen ve Ozan Tufan’la beraber Bursaspor’dan transfer olmuştu.

Bayramlaşma 6 Haziran’da
Fenerbahçe Kulübü’nde geleneksel bayramlaşma töreni, 6 Haziran Perşembe günü yapılacak. Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde 10.30-13.00 saatlerinde gerçekleştirilecek bayramlaşma törenine, kulüp yöneticileri, yüksek divan kurulu ve kongre üyeleri ile sporcular katılacak.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler