Ali Sirmen’e Galatasaraylılık ödülü

Galatasaraylılar Derneği’nin her yıl organize ettiği Geleneksel Pilav Günü’nün 85’incisi Galatasaray Lisesi’nde yapıldı. Gazetemiz yazarı Ali Sirmen’e “Galatarasaylılık” ödülü verildi.

Yayınlanma: 02.06.2019 - 21:51
Abone Ol google-news

Geleneksel Pilav Günü etkinliğinde Eskişehir Cezaevi’nde tutuklu bulanan Füsun Üstel ve Balıkesir Kepsut Cezaevi’nde tutuklu bulunan Tuna Altınel unutulmadı. “Akademisyenlere Özgürlük Füsun Üstel ve Tuna Altınel’e özgürlük” pankartı açılan eylemde “Hocama Dokunma” atkıları ve içi pilav dolu olan sefertasları taşındı.

Dayanışma sürecek

Alkışlarla biten eylemin ardından yapılan açıklamada Tuna Altınel’in cezaevinden gönderdiği mesaja yer verildi. Altınel mesajında, “Barış, adalet, demokrasi mücadelesi beni Lyon’dan Kepsut Cezaevi’ne kadar getirdi. Bundan sonra nerelere götürür bilemiyorum. Ama şunu biliyorum: Bu yolda birlikte yürüdüğüm o bütün yoldaşlarımla aynı tutarlığı göstermeye devam edeceğiz. Dayanışmamız hep sürecek” ifadelerine yer verdi.

Etkinliğe, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri, Divan Kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) Başkanı İbrahim Hatipoğlu, akademisyenler, gazeteci Kadri Gürsel ile lisede eğitim gören çok sayıda eski ve yeni öğrenci katıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler