Adalı'dan Aziz Yıldırım'a yanıt: Herkes kendi işine baksın

Kartal’ın eski asbaşkanı Serdal Adalı, kendisiyle ilgili açıklamalar yapan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a yanıt verdi.

Yayınlanma: 19.11.2014 - 08:05
Abone Ol google-news

Beşiktaş eski Asbaşkanı Serdal Adalı, kendisiyle ilgili açıklamalar yapan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a yanıt verdi... 360 ekranlarında yayınlanan Telegol programına konuşan Adalı, Yıldırım’ın Beşiktaş’ı eleştirirken kullandığı “Serdal Adalı’yı attılar aslanların önüne, kendilerini bu işten sıyırdılar. Onun temiz olduğuna inanıyorum” şeklindeki ifadelerinin hatırlatılması üzerine “Ya sana ne? Sana ne... Aziz Yıldırım’la ne alakası var? Ona ne ne yani? Dönüyor, dönüyor... Sonra beni savunmak... Ne diyeyim yani? Az çok siz de biliyorsunuz ne yapmaya çalıştığını” dedi.

‘HERKES AKLANACAK’

Adalı, Yıldırım’ın basın toplantısında sorduğu “Beşiktaş şike yaptı mı?” sorusuyla ilgili “Yani bir şey diyeceğim olmayacak, demeyeceğim yine olmayacak. Şimdi topa girmeyeyim diyorum. Anlamıyorum yani Aziz Yıldırım niye bu kadar üstüne düşüyor bu işin? Ona ne yani. Niye böyle yapıyor, anlam veremiyorum” ifadelerini kullandı.

Yıldırım'la cezaevinden çıktıktan sonra görüşmediğini belirten Adalı, Yıldırım’ın kullandığı ‘Konuşacağım ve ortalık yıkılacak’ ifadesi hakkında “Böyle bir şey var mı yani? Mahkeme mi var? Delil sunuyorsun, almıyorlar, şahit dinlemiyorlar. İnşallah bu sefer adil bir yargılama olur. Tabii herkes aklanacak. Aziz Yıldırım’ın ikide bir konuyu açmasına bir anlam vermiyorum. Yani Beşiktaş’tan ona ne, işine baksın. Deli saçması bana göre” diye konuştu.

‘Gerçekler zaten bizi haklı çıkaracaktır’

Adil bir yargılama olması durumunda F.Bahçe’nin de aklanacağına inandığını kaydeden Adalı, konuyla ilgili Beşiktaş muhabirimiz Erdal Cömert’e ise “Biz suç işlemeyiz ki... Etik değerleri olan bir camiayız... Fair-play anlayışını kendimize düstur haline getirmişiz. Biz kendimizi savunmayı gerektirecek hatalar yapmayız. Savunmamız gereken bir durum olursa zaten gerçekler ortaya çıktığında onlar bizi haklı çıkarır.

Beni, Beşiktaş’ı savunmak ne Aziz Yıldırım’a kalır ne de bir başkasına. Herkes işine baksın, kendi önünü temizlesin” açıklamasını yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler