Ali Koç'tan transfer müjdesi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “FENER OL” kampanyası kapsamında düzenlenen “Fenerbahçe WinWin”in FB TV’de yayımlanan programında Sarı-Lacivertli kulübün transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 24.06.2019 - 11:47
Ali Koç'tan transfer müjdesi
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “FENER OL” kampanyası kapsamında düzenlenen “Fenerbahçe WinWin”in FB TV’de yayımlanan programında Sarı-Lacivertli kulübün transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Koç, transfer çalışmalarının son durumuna ilişkin gelen bir soru üzerine, yanında oturan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’a da gülümseyerek “Transferleri söyleyip Ersun Hoca’ya kalp krizi geçirtmeyeyim ama herhalde önümüzdeki 10-12 gün içinde 3-4 önemli transferimizi bitirmiş olacağız” ifadelerini kullandı. Ali Koç, Sarı-Lacivertli kulübün ekonomik durumu hakkında “Finansal olarak şu an tünelin ucunda ışık yok. Umarım omuz omuza bu kötü günlerden birlikte çıkacağız. Umut insanın yakıtıdır. Umuda çok önem veren insanlardanım. Fenerbahçe’nin olduğu yerde her zaman umut vardır, ışık vardır” dedi.

‘Tribüne oynamam’

“Galatasaray stadına gittiğimizde de güzel karşılandık. Fakat taraftar grubu beni hedef seçiyor. Geçenlerde kongrelerinde bir adam çıkmış onu da bana bağladılar. Ben tribünlere oynayan bir insan değilim” diyen Ali Koç, “Önemli olan bugüne kadar taraftarın bana gösterdiği sevgi, saygı, inançtı. Bizi bu, önümüzdeki sezon için daha da kamçılıyor. Gerçek samimi Fenerbahçe taraftarları bizim niyetimizden şüphe etmiyor. Niyetin ne olduğunu gerçek Fenerbahçeliler biliyor. Nasıl bir yük aldığımızı da biliyorlar. Tüm bu sıkıntılar bir anda aşılacak gibi değil. Bütün arzum, dualarım başta Fenerbahçeli çocuklar olmak üzere bu camiaya layık olabilmek ve onları mutlu edebilmek. Yönetici olarak da normal bir taraftar olarak da kaybetmeyi hiç sevmiyorum. Biz mücadele ediyoruz ve taraftar da desteğini veriyor” ifadelerini kullandı.

‘Kriz üstüne kriz’

Fenerbahçe’nin bu sezon yaşadığı sıkıntılara vurgu yapan başkan Koç, “O kadar kötü başladık ki, kriz üstüne kriz. Kriz yönetmekle geçti. Kötü günler oldu ama böylesini hiç yaşamadık. Hedeflerimize ulaşmak için 2 döneme ihtiyacımız var. Fenerbahçe çok aydınlık bir yolda. İnsanlar neyle karşı karşıya olduğumuzu bilmiyor. Kötü olduğunu gördük. İşin içine girdiğimizde sandığımızdan çok çok kötü olduğunu gördük. İnsanların içinde bulunduğumuz ciddi durumu kavrayamamaları beni üzüyor. İnşallah bu kötü günlerden hep birlikte geçeceğiz” dedi.

‘Baskette üzüldük’

Fenerbahçe Beko’nun, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Anadolu Efes’e kaybettiği şampiyonluk hakkında konuşan başkan Ali Koç, “Üzüldük. Ancak şartlara baktığımız zaman basketbol takımımıza bir alkış gönderelim. Çünkü bu şartlarda, bu kadar eksikle ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Bizi hep kazanmaya alıştırdılar, şımarttılar. Bu sene için sağlık olsun. Maçtan sonra Datome, 5 kere ‘Üzgünüm’ dedi. Gelecek sezon şampiyonluğun sözünü verdiler. Anadolu Efes camiasını da tebrik ederiz. İnşallah seneye acısını çıkarırız” yorumunda bulundu.


YANAL: ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sarı-Lacivertli taraftarlara gelecek sezon için umut dolu açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, “Tribünde adımı duydukça hep heyecanlandım. Bizler maça çıkarız. Düdük çalınca kalbimiz çarpar. Daha fazla şimdi heyecanlıyım. Tarif edilemez bu duyguyu yaşıyorum. Bu duyguyu yaşatan büyük Fenerbahçe ailesinin bir parçası olmak, bu değeri görmek anlatılacak bir duygu değil. Buna layık olmaya çalışıyoruz. Bu sorumluluğun üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Çalışmaya devam ediyoruz. Fenerbahçe’nin büyüklüğü sadece aldığı sonuçlarla değil, başka bir büyüklüktür. Bence Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü. Başta sayın başkanımız, yönetim kurulumuz olmak üzere hepimiz Fenerbahçe’nin büyüklüğünü ortaya çıkartacak tablonun içerisindeyiz. Taraftarlar, bu sene bizim şampiyonumuz oldu. Önümüzdeki sezon şampiyon olacağız. Diğer takımlarımız da yarışacak ama onlar kendilerine göre bir sıralama belirlesin çünkü biz birinci, şampiyon olacağız” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler